Najave 21. listopada 2019.

Bili smo na ručku kod Lane Klingor Mihić! Evo što je pripremila...

foto: Goran Katić
gastro postao gastro.24sata.hr
Proteklog smo vikenda bili u posjetu Lani Klingor Mihić, koja nas je ugostila u svojoj divnoj kuhinji i pripremila odličan ručak...

Lana Klingor Mihić, pobjednica Celebrity MasterChefa i sLANA KUHArica, ugostila nas je na katu svoje obiteljske kuće, u posebno opremljenom studiju. Ambijent je pamtljiv, baš kao i dva slijeda jela koja je zaista brzo pripremila – poširanu pastrvu na kremi od cvjetače i brancin s domaćim crnim njokima.

 | Author: Goran Katić foto: Goran Katić

Oba su jela bila vrlo lagana, prštala su okusima i bila su vrlo lijepo prezentirana na tanjurima s Laninim potpisom. Osobni nam je favorit, i najveće iznenađenje, bila pastrva, čiji je riječni okus ublažio čaj. Podjednako nam je ukusna bila i podatna krema od cvjetače pečene u pećnici; uz dodatak mlijeka i maslaca bila je glatka, gusta i zasitnija. 

 | Author: Goran Katić foto: Goran Katić

Budući da je Lana kuhala za desetak ljudi, što nije jednostavan zadatak, posao joj je znatno olakšala GROHE Red kuhinjska miješalica koja zagrijava vodu na 100 stupnjeva. Pastrvu je poširala za samo nekoliko trenutaka, a podjednako su brzo bile kuhani i domaći njoki.  Miješalica je sigurna za djecu, što je vrlo bitno u mnogim kućanstvima, ali i vrlo jednostavna za korištenje. Kupnjom nećete uštedjeti samo vrijeme, i servirati hranu brzo poput Lane Klingor Mihić, već i pozamašne količine vode. 

 | Author: Goran Katić foto: Goran Katić

Osim što je GROHE Red miješalica izuzetno praktična i skraćuje vrijeme kuhanja ili sterilizacije kućanskog pribora, dizajnom se savršeno uklopila u Laninu decentno uređenu kuhinju. Upravo tu privilegiju omogućuju Grohe proizvodi, koji osim toga što štede novac i vrijeme, uvijek i iznova postavljaju visoke standarde inovacije, estetike i elegancije.  

Veselimo se sljedećem druženju kod Lane uz odličnu hranu i praktične kuhinjske proizvode!

 | Author: Goran Katić foto: Goran Katić

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.