Najave 25. rujna 2018.

BLAŽ ENOLOGY 2018: Festival hercegovačkih vina!

Vino
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
U Međugorju se održava festival na kojem će sudjelovati preko 20 vinara iz Hercegovine kao i gosti iz Hrvatske, te će tom prigodom predstaviti svoja najbolja vina!

Ovoga četvrtka 27. rujna 2018. godine od 18.00 sati Sport Centar Circle International u Međugorju bit će domaćin trećem, već tradicionalnom, BLAŽ ENOLOGY vinskom happeningu, na kojem će se i ove godine predstaviti ponajbolji proizvođači Blatine i Žilavke iz broćanske, ali i šire regije.

Vino | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Iako je cilj festivala BLAŽ ENOLOGY prvenstveno pružiti pregled vinske proizvodnje Brotnja, ove su se godine organizatori osobito potrudili taj cilj ispuniti još sveobuhvatnije. Pribavili su vina i privukli izlagače Blatine i Žilavke iz cijele regije. Kako bi posjetiteljima omogućili uvid u širu vinsku scenu, pobrinuli su se da se ove godine predstave i izlagači iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine te Hrvatske, pa će te, uz Blatinu i Žilavku moći uživati i u ponajboljim vinima sljedećih vinarija:

Vinarija Čitluk, Podrumi Andrija, Vinarija Dodig, Podrum Brkić, Vinarija Ostojić, Vinarija Marijanović, Vinarija Škegro, Vinarija Begić, Vinarija Dida, Vinarija Nuić, Daorson vina, Vinarija Vilinka, Vinarija Buntić, Vinarija Tolj, Vinarija Rubis, Vinarija Matić, Erovino, Vinarija Keža, Vinarija Hercegovina Produkt, Vinarija Mata, Vinarija Hepok, Podrumi Sivrić, Vinarija AG podrum Grge Vasilja Carska vina, Obiteljski podrum Sušac, Podrumi manastira Tvrdoš, Podrum Anđelić, Podrumi Vukoja 1982; gost Vinarija Rizman, Republika Hrvatska

 | Author: Promo foto: Promo

P R O G R A M
• 18:00- 20:00- Dobrodošlica uz kušanje vina
• 20:00 -22:30- Svečano otvorenje festivala vina BLAŽ ENOLOGY 2018.
U zabavno-glazbenom programu sudjeluju:Tedi Spalato i klapa
“Contra” te gosti iznenađenja.
• 22:30-01:00- Komercijalni dio festivala
Uz vrhunsku zabavno-glazbenu produkciju u ovom će dijelu programa
gosti uz prigodne promotivne cijene moći kušati sva izložena vina.

*Napomena: Svi posjetitelji će uz akontaciju od 10 KM dobiti čašu. Novac će im pri povratu čaše biti vraćen!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.