Najave 18. svibnja 2018.

Čarobni okusi Staropramen Unplugged Expirience piknika

foto: Staropramen
gastro postao gastro.24sata.hr
Ne odgađajte užitak... Odvojite 5 minuta za sebe i uživajte! – moto je ovo iza kojeg se kriju pravi gastro čarobnjaci, a koji su svu svoju kreativnost, inspiraciju i kulinarske vještine pretočili u ukusna jela te poslužili posjetiteljima prvog Staropramen Unplugged Experience Piknika.

Nakon uzbudljivog prvog vikenda u čarobnom prostoru Likovne Akademije, sljedeća stanica je Rokov perivoj koji će, od 25. do 27. svibnja, ponovno ispričati priču koja povezuje vrhunsku glazbu, pravi vizualni užitak te originalne i slasne zalogaje gastronomskog koncepta “5 do“12“. 

 | Author: Staropramen foto: Staropramen

 

Vođeni osnovnom idejom – da svim svojim posjetiteljima, ljubiteljima hrane i gurmanima, ponudi izvorni gastronomski doživljaj, temeljen isključivo na svježoj i kvalitetnoj namirnici u prvome planu, za sve one koji znaju, barem na trenutak, zastati i odvojiti vrijeme za sebe i jednostavno – uživati! Gastronomski koncept “5 do 12” predstavlja menu koji je oduševio posjetitelje prvog vikenda, a koji će se moći isprobati i na Rokovom perivoju. Najjednostavnije rečeno, to je menu ispunjen izvornim okusima, zamamnim mirisima i raznolikim teksturama koji će se idealno sljubiti sa Staropramen pivom i "Unplugged experience" porukom. 

 | Author: Staropramen foto: Staropramen  | Author: Staropramen foto: Staropramen

Ljubitelje mesa razveselit će posebno pripremljeni slasni burgeri NOM NOM Burgeri by KIKI MATO koji su rađeni od prvoklasne junetine iz domaćeg uzgoja u slasnim pecivima s originalnim umacima i svježe rezanim salatama s domaćih OPG-ova. DAILY SPECIAL Burgeri by KIKI MATO s posebnim homemade umacima i svakoga dana drugačijim slasnim dodacima, uz koje će doživljaj ovih burgera biti doista poseban.  

 | Author: Staropramen foto: Staropramen

Za sve poklonike vegetarijanske hrane tu je njegovo veličanstvo humus!  VEGE HRSKAVIH PET ime je jela upotpunjenog namazom od slanutka, a riječ o najpoznatijem specijalitetu Bliskog istoka. Svaki recept ima neke svoje "tajne" sastojke, a ovi su ukusni zalogaji ispunjeni domaćim tahini i originalnim libanonskim začinima. Kakvog su okusa delikates čvarci i hrskave tortilje upotpunjene "šarenim" umacima, također će se uskoro moći provjeriti na najnovijoj piknik lokaciji.

 | Author: Staropramen foto: Staropramen

A ukusne i mirisne zalogaje upotpunit će i akustična svirka glazbenika koji nas očekuju na ovom jedinstvenom pikniku. Za sjajnu atmosferu i dobru energiju 25. svibnja će se pobrinuti Ljetno kino, 26. svibnja Saša Lozar, a čast da zatvore zadnji dan Staropramen Unplugged Experience Piknika pripala je Neli i Matiji Cveku.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.