Najave 27. travnja 2022.

Čokolada s čvarcima više nije šala, znamo gdje ju probati

foto: Facebook Kraš
gastro postao gastro.24sata.hr
Prvotravanjska šala o čokoladi s čvarcima postala je stvarnost, a znamo i gdje ju možeš probati!

Prvotravanjske šale poput čipsa s okusom sarme ili paste za zube s okusom slanine obično nas nasmiju, a već sutradan na njih zaboravimo. Jedna takva šala ipak je izazvala toliko pozitivnih reakcija da je postala stvarnost. Upravo tako je nastala Dorina Čvarak, prva čokolada s čvarcima!

Kraš je prvog dana travnja na društvenim mrežama objavio kako u ponudu dodaju čokoladu s čvarcima što je nasmijalo, ali i obradovalo velik broj ljudi. Ipak, ovog puta interes je bio toliko velik da je Kraš odlučio šalu pretvoriti u istinu i proizvesti pravu Dorina čokoladu s dodatkom čvaraka. 

Čokolada dolazi u limitiranom izdanju i ako želiš nabaviti svoj primjerak, obavezno se 30. travnja zaputi u Kraš Choco&Café na zagrebačkom glavnom trgu! Požuri jer su zalihe limitirane. Postoji šansa i da će ova posebna čokolada stići na tvoju adresu jer je sam Kraš objavio kako će čokoladom iznenaditi sve one koji su šalu komentirali pozitivno i poželjeli probati Dorinu s čvarcima. Na službenom Kraš Facebook profilu provjeri jesi li među njima. 

Da Dorina Čvarak stvarno nije više samo šala uvjerila se Andrea Andrassy koja se zaputila u tvornicu čokolade i već isprobala koju kockicu. Jedva čekamo i sami probati prvu na svijetu čokoladu s čvarcima, a do tada nam svakako javi svoje dojmove. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.