riblji meni
Pronađeno 149 rezultata za autora „Anita Mihalak”
kremasta i puna okusa
Najbolja pašteta od tune spremna je za par minuta!
Kad je na redu riblji meni, a ti nemaš vremena za duga nakuhavanja, odlično rješenje je ova brza pašteta od tune. Još j…
slatka tradicija
BLAGDANSKI HIT Makovnjača po bakinom receptu
Najbolja makovnjača dolazi iz bakine knjižice s receptima, a donosimo ti i male trikove koji će ti pomoći pripremiti na…
pahuljaste i neodoljive
Što je juha bez griz noklica? Ove uspijevaju baš svaki put
Slobodno možemo reći da će ove griz noklice biti zvijezda svake juhe!
slatka tradicija
Darko Debić ima najbolji recept za domaće krafne
Darko Debić, autor bloga Samo jedan griz, podijelio je s nama svoj recept za domaće krafne. Mnogi su ga isprobali, uklj…
baš kao bakine
Imamo recept za najbolje buhtle, koje nestaju u trenu
Slatke i tople buhtle tope se u ustima, a ako ih upotpuniš i čokoladom ili džemom, po mogućnosti onim domaćim, okus će …
za buduće pizza majstore
Izbjegni najveće pogreške kod pripreme pizze kod kuće
Pizza je najpopularniji comfort food na svijetu. U principu, pizza je jednostavno jelo, ali postoje sitnice na koje tre…
slatka tradicija
RECEPT DANA: Najukusnije samoborske kremšnite
Poznaješ li ijednu osobu koja može odoljeti pravim samoborskim kremšnitama? Mi ne, ali zato imamo savršen recept za naj…
iz bakine bilježnice
Ispeci domaći kukuruzni kruh, svi će ti zahvaljivati
Domaći kukuruzni kruh odličan je uz variva i gulaše, ali i za doručak, uz razne slane i slatke namaze, ali i suhe nares…
tips & tricks
Kako kuhati s vinom, pivom i žestokim pićima
Osim u čaši, alkoholna pića jednako su ukusna u jelima s mesom, ribom ili pak u desertima
tvojih ruku djelo
Napravi najljepše blagdanske ukrase od sušenih agruma
Zaboravi na plastične ukrase, vrijeme je da okitiš dom prirodnim ukrasima koje možeš lako izraditi kod kuće
Brzi riblji ručak
Hrskavi popečci od oslića s mirisom timijana
Popečci od ribe su odlično glavno jelo, ali i brzi međuobrok. A ovi popečci od oslića, hrskavi izvana i pahuljasto meki…
usudi se...
Kulinarska pravila koja kuhari žele da prekršiš
Postani odmetnik u kuhinji i pripremi još ukusnija jela
čisto je bitno