Najave 10. travnja 2018.

CookUp: Revolucija u kuhanju kreće iz Hrvatske

gastro postao gastro.24sata.hr
Pratimo food blogove, ali nemamo vremena za pripremanje hrane. U potrazi smo za brzim i praktičnim obrokom pa sve više naručujemo hranu bez da pazimo na kvalitetu. U isto vrijeme postoje mnogobrojni zaljubljenici u pripremanje hrane, blogeri, domaćice, strastveni kuhari profesionalci ili amateri - entuzijasti kojima nedostatak vremena nije izgovor da se ne prepuste kuhanju.

Bez obzira kojoj skupini pripadali, spojit će nas CookUp – platforma za povezivanje ljudi koji kuhaju sa svima koji žele kvalitetan obrok. Projekt je danas predstavljen u Zagrebu kao revolucija u kuhanju namijenjena globalnom tržištu, a kreće iz Hrvatske. 

CookUp će korisnicima biti dostupan kao web i mobilna aplikacija razvijena na blockchain tehnologiji, a nastao je prema ideji koja se rodila unutar tima digitalne agencije Mint Media iz Dubrovnika.  „CookUp korisnicima omogućava da uživaju u kvalitetnom i zdravom obroku bez gubljenja vremena na pripremu hrane, a kuharima entuzijastima da svoja znanja i vještine, bez potrebe za velikim ulaganjem, prezentiraju tržištu i tako ostvare dodatni izvor prihoda ili razviju novu karijeru“, pojasnio je Ivan Ivušić, CEO CookUp projekta. 

 | Author:

Transakcije će se vršiti putem CHEF tokena, koji će se moći kupiti kroz samu aplikaciju kreditnim karticama, Etherom ili nekom drugom kriptovalutom. Samoj realizaciji prethodi Initial Coin Offering koji započinje 5. svibnja i kojim će se prikupiti sredstva potrebna za realizaciju. Informacije o projektu možete dijeliti na društvenim mrežama i aktivnošću prikupiti čak 400 tisuća CHEF Tokena, koji trenutno vrijede otprilike 100 tisuća kuna. Registrirajte se na cookup.io i počnite prikupljati!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.