Najave Vodič kroz hrvatsku gastronomiju 06. ožujka 2020.

Diplome su u rukama prve generacije projekta Raise the Bar

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Gala večera Gault&Millau nije bila posebna samo za chefove i restorane koji su se okitili tokama, već i za prvu generaciju polaznika Akademije Raise the Bar...

Prva generacija polaznika Akademije Raise the Bar primila je svoje diplome tijekom u hotelu Esplanade, neposredno prije promocije novog izdanja gastronomskog vodiča Gault&Millau. Mario Divić, Filip Došen, Karlo Dužević, Matija Ivanišević, Nikolina Kalentić, Karlo Kelvišer, Franko Mandić Baranović, Luka Marić, Lovro Mavrinac, Daniel Zović i Petra Žukina - nove su snage ugostiteljstva. 

 

Možda vas zanima... Raise the Bar – obrazovni centar za konobare, barmene i bariste Najave

 

Promocija vodiča Gault&Millau bila je idealan trenutak za podjelu diploma jer će neki od polaznika posao pronaći upravo u hotelima i restoranima koji su uvršteni u novo, treće izdanje za Hrvatsku. Potvrde su polaznicima uručili Ivica Skočić, rukovoditelj Službe za jaka alkoholna pića i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, voditelj projekta Filip Verbanac te voditelj Akademije Kruno Rozić. 

 | Author: Promo foto: Promo

Ugostiteljstvo je jedan od najvažnijih prodajnih kanala Coca-Cole HBC Hrvatska koja ovim projektom želi stvoriti bazu educiranih, darovitih i izvrsnih ljudi koji će dodatno unaprijediti ugostiteljsku ponudu i pridonijeti daljnjem jačanju konkurentnost hrvatskog turizma. 

Prisjetimo se, projekt je usmjeren edukaciji konobara, barmena i barista u skladu s najsuvremenijim industrijskim i gastronomskim trendovima. U planu je u sljedećih pet godina osigurati više od 250 kompetentnih pojedinaca za rad u ugostiteljstvu i turizmu.

 

Možda vas zanima... Saznaj tko su najbolji chefovi i koji su najbolji restorani u 2020. Najave

 

Više informacija o projektu potražite na web stranici raisethebar.hr

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.