Prva generacija polaznika Akademije Raise the Bar primila je svoje diplome tijekom u hotelu Esplanade, neposredno prije promocije novog izdanja gastronomskog vodiča Gault&Millau. Mario Divić, Filip Došen, Karlo Dužević, Matija Ivanišević, Nikolina Kalentić, Karlo Kelvišer, Franko Mandić Baranović, Luka Marić, Lovro Mavrinac, Daniel Zović i Petra Žukina - nove su snage ugostiteljstva.
Promocija vodiča Gault&Millau bila je idealan trenutak za podjelu diploma jer će neki od polaznika posao pronaći upravo u hotelima i restoranima koji su uvršteni u novo, treće izdanje za Hrvatsku. Potvrde su polaznicima uručili Ivica Skočić, rukovoditelj Službe za jaka alkoholna pića i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, voditelj projekta Filip Verbanac te voditelj Akademije Kruno Rozić.
Ugostiteljstvo je jedan od najvažnijih prodajnih kanala Coca-Cole HBC Hrvatska koja ovim projektom želi stvoriti bazu educiranih, darovitih i izvrsnih ljudi koji će dodatno unaprijediti ugostiteljsku ponudu i pridonijeti daljnjem jačanju konkurentnost hrvatskog turizma.
Prisjetimo se, projekt je usmjeren edukaciji konobara, barmena i barista u skladu s najsuvremenijim industrijskim i gastronomskim trendovima. U planu je u sljedećih pet godina osigurati više od 250 kompetentnih pojedinaca za rad u ugostiteljstvu i turizmu.
Više informacija o projektu potražite na web stranici raisethebar.hr!