Najave 21. rujna 2023.

Dočekaj jesen uz slasnu zdravu večeru koju ti priprema i donosi Vinka Tresić!

foto: Marko Prpić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Jesenski zdravi recepti su ti omiljeni, ali želiš pauzu od kuhanja? Vrijeme je da se opustiš i uživaš jer su portal missGASTRO i METRO udružili snage i usrećit će jednu osobu večerom koju je pripremila gastro blogerica Vinka Tresić.

Jesen nam napokon stiže, a s njom dolaze i omiljene sezonske namirnice. Tikve, buče, gljive, patlidžani, šljive, kruške i jabuke jedva smo dočekali koristiti za pripremu finih jela, a kako bismo ti osigurali što ukusniji ulazak u novu sezonu, missGASTRO i METRO su pripremili prigodno iznenađenje. Ovako zdrave namirnice najbolje dolaze do izražaja u veganskim jelima u kojima se njihovi okusi mogu maksimalno osjetiti, a upravo jedno takvo jelo za tebe priprema naša Gastrolovka Vinka Tresić, autorica bloga "Veganica"!

Ispuni obrazac, odgovori na pitanje i ostalo prepusti nama

Vinka Tresić stručnjakinja je upravo za veganske recepte, a dok ti uživaš u sunčanom jesenskom danu će uz pomoć METRO Chef namirnica pripremiti zdrave i fine veganske lazanje s gljivama, bučom i lećom koje donosimo na tvoju adresu i odmah su spremne za kušanje. Sve što ti trebaš napraviti je prijaviti se u obrascu na dnu članka ili na linku, navesti svoje podatke kako bismo znali gdje dostaviti večeru te odgovoriti na nagradno pitanje - Koja je tvoja tajna pripreme najukusnijeg jela bez mesa?

 | Author: Pexels Veganske jesenske lazanje foto: Pexels

Prijaviti se možeš do kraja ponedjeljka, 25. rujna, kada ćemo izabrati najkreativniji odgovor, a jelo ćemo dostaviti 27. rujna u večernjim satima. Svi koji se prijave na natječaj prihvaćaju pravila natječaja i pristaju da ih se fotografira prilikom dostave jela te pristaju na kratku izjavu za tekst koji će se objaviti na portalu missGASTRO. Jedan od uvjeta je da se nalaziš u Zagrebu kako bismo večeru mogli dostaviti ravno iz pećnice. Pravila natječaja možeš pronaći ovdje.

Ne propusti ovu odličnu priliku da uživaš u finoj jesenskoj i veganskoj večeri. Svakako posjeti i naš Instagram profil gdje ćeš 27. rujna uživo moći pratiti kako Vinka priprema ovu sezonsku deliciju. 

Dobitnica večere je Suzana Orešić. Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i maštovitim prijavama koje ste nam slali.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.