vegansko, a domaće Veganska jela ne moraju biti čudna i nedostupna! Glumica Anita Matić Delić dobro zna kako vegansku prehranu prilagoditi domaćoj kuhinji. Ispričala nam je kako jesti zdr… Špajza
Prvi studenog Svjetski dan veganstva proslavi kad pripremiš falafel burger Na samom početku studenog, na dan kad obilježavamo blagdan Svih svetih, u svijetu se obilježava dan veganstva. Red je t… Recepti
Biljno je fino! Gastrolovci pripremaju ukusna i zdrava ljetna jela Ove srijede Gastrolovci će ti pokazati da je prehrana utemeljena na namirnicama biljnog podrijekla ukusna i zabavna za … Recepti
Za ekipu! Školica kuhanja: Kako pripremiti umak za tortilja čips? U travnju ti donosimo malu Školicu kuhanja posvećenu Plant-based prehrani zbog njezinih velikih benefita na ljudsko zdr… Recepti
Zdravo i ukusno Naše čitateljice naučile su pripremati zdrava proljetna jela U sklopu missGastro Školice kuhanja u suradnji s Vindijom gastro blogerica Marie Wasler pokazala je čitateljicama najbo… Recepti
Fino i zdravo! Školica kuhanja: Kako pripremiti zdrav i ukusan umak za tjesteninu? U travnju ti donosimo malu Školicu kuhanja posvećenu Plant-based prehrani zbog njezinih velikih benefita na ljudsko zdr… Recepti
Vilicom kroz Hrvatsku Kasandra zna gdje se uputiti na ukusan i šaren zalogaj zdravlja Naša suradnica Kasandra Draganić posjetila je prvi juice, smoothie i rice bar Smoothiekaša iza kojeg stoji svestrani Zl… Kolumne
Inspiracija s društvenih… Jesu li ovo najljepše plant-based slastice Instagrama? Švicarka Yukiko Tanzi priprema najljepše plant based slastice, a donosi i detaljne recepte... Špajza
Putovanje naše Gastrolov… Kulinarska avantura jedne veganke u Londonu Iako najviše volim biti u trenutku te uživati ovdje i sada na neka mjesta se ipak volim vratiti, makar samo u mislima. … Kolumne
09.veljače 2020. Veganski jelovnik i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara Prema fotografiji jelovnika koju je na Twitteru objavio novinar ABC-a, ručak na kojem su prisustvovali Florence Pugh, B… Najave
Meso je nestalo s tanjura Što se jelo na dodjeli Zlatnih globusa.. U nedjelju se održala 77. dodjela nagrada Zlatnih globusa, a gotovo 1300 blistavih gostiju pojavilo se u povijesnom hot… Najave
avantgarde vegan Gaz Oakley - isprobali smo što i kako kuha najpoznatiji vegan na svijetu Najpoznatiji veganski chef nedavno je posjetio Zagreb, a mi smo imali prilike isprobati jedan od njegovih specijaliteta… Recenzije
pomaknuta tradicija Savršena pinca bez jaja s batatom Recept za tradicionalnu pincu bez jaja s batatom ovog će Uskrs uveseliti sve vegane koji vole uživati u sirnici! Recepti