Odlično posjećene Flavorific kulinarske radionice u kratkom su se vremenu afirmirale kao mjesto na kojem polaznici dolaze naučiti pripremati razna jela uz vodstvo stručnjaka koji će imati odgovor na sva njihova pitanja, ali i kao mjesto opuštenog druženja uz hranu i piće, ćaskanje, kuhanje i razmjenu iskustava.
U tom tonu odlučili su, prije ljetne stanke, uspješnu sezonu radionica zaokružiti još jednom subotnjom plant based brunch radionicom uz prosecco!
Sve tajne slasnog veganskog bruncha
Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 ima malo drugačiji format od klasičnih Flavorific radionica: polaznici će zajedničkim snagama pripremati čak 12 plant based brunch jela koja će se nakon pripreme servirati na zajedničkom stolu i degustirati uz prosecco i opušteno druženje.
Radionicu će voditi blogerica Nataša Rajčević, autorica bloga Burbon i borovnice, jedna od najpoznatijih veganki Instagrama, osoba zarazne energije i dugogodišnjeg iskustva i znanja u području veganske, odnosno plant based prehrane.
Od domaće granole do kimchi palačinki
Na radionici će se pripremati: maple butter toast sa sotiranim voćem, crumble s voćem, domaća granola s grčkim jogurtom i voćem, namaz od pečenih paprika, dip od crvene leće, pečene artičoke s dipom od jogurta, palmiers sa sušenim rajčicama i bademima, veganska shakshuka i domaći roti kruh, green goddess pasta salata, crispy smashed potato salata, domaći tacosi s tempehom i povrćem, mini kimchi palačinke te 3 vrste brzo ukiseljenog povrća.
Radionica će se održati u subotu 15. lipnja od 10 do 14 sati na adresi Dolenica 55 (studio Flavorific, Zagreb-Lučko) po cijeni od 80 eura po osobi, odnosno 65 eura po osobi za prijave u paru. Više informacija pronađi na Instagramu Flavorific studija, a prijaviti se možeš putem emaila info@flavorific.com.