Najave 11. lipnja 2024.

Prije ljetne pauze - veganski brunch i prosecco!

flavorific
Flavorific veganska brunch radionica
foto: Flavorific
Studio Flavorific ove je godine pokrenuo odlične kulinarske radionice, a pirje ljetne pauze održat će još jednu. Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 održat će se u subotu 15. lipnja

Odlično posjećene Flavorific kulinarske radionice u kratkom su se vremenu afirmirale kao mjesto na kojem polaznici dolaze naučiti pripremati razna jela uz vodstvo stručnjaka koji će imati odgovor na sva njihova pitanja, ali i kao mjesto opuštenog druženja uz hranu i piće, ćaskanje, kuhanje i razmjenu iskustava.

U tom tonu odlučili su, prije ljetne stanke, uspješnu sezonu radionica zaokružiti još jednom subotnjom plant based brunch radionicom uz prosecco!

 

flavorific Možda vas zanima... Nauči slagati Buddha bowls i motati baklave od najboljih Najave

flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific

Sve tajne slasnog veganskog bruncha

Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2  ima malo drugačiji format od klasičnih Flavorific radionica: polaznici će zajedničkim snagama pripremati čak 12 plant based brunch jela koja će se nakon pripreme servirati na zajedničkom stolu i degustirati uz prosecco i opušteno druženje.

Radionicu će voditi blogerica Nataša Rajčević, autorica bloga Burbon i borovnice, jedna od najpoznatijih veganki Instagrama, osoba zarazne energije i dugogodišnjeg iskustva i znanja u području veganske, odnosno plant based prehrane.

flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific

Od domaće granole do kimchi palačinki

Na radionici će se pripremati: maple butter toast sa sotiranim voćem, crumble s voćem, domaća granola s grčkim jogurtom i voćem, namaz od pečenih paprika, dip od crvene leće, pečene artičoke s dipom od jogurta, palmiers sa sušenim rajčicama i bademima, veganska shakshuka i domaći roti kruh, green goddess pasta salata, crispy smashed potato salata, domaći tacosi s tempehom i povrćem, mini kimchi palačinke te 3 vrste brzo ukiseljenog povrća.

Radionica će se održati u subotu 15. lipnja od 10 do 14 sati na adresi Dolenica 55 (studio Flavorific, Zagreb-Lučko) po cijeni od 80 eura po osobi, odnosno 65 eura po osobi za prijave u paru. Više informacija pronađi na Instagramu Flavorific studija, a prijaviti se možeš putem emaila info@flavorific.com.

flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific flavorific | Author: Flavorific Radionica Vegan brunch with bubbles vol. 2 foto: Flavorific

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.