Najave 11. rujna 2017.

Doživite umjetnost u sladoledu uz Grandissimo

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljeni Grandissimo sladoledi poboljšane recepture od sada su dostupni u novoj ambalaži inspiriranoj vrhunskim remek djelima svjetskih umjetnika

U Story Supercaffe-u predstavljeno je novo ruho Grandissimo sladoleda. Modernizirana ambalaža omiljenih sladoleda donosi tako umjetnička djela Van Gogha, Klimta i Seurata prenoseći poruku da je doživljaj konzumacije Grandissima umjetnost u sladoledu.

 | Author: Promo foto: Promo

Da su Grandissimo sladoledi idealan desert za svakodnevne trenutke uživanja na predstavljanju u Story Supercaffe-u uvjerila su se i poznata lica među kojima su bili Marijana Batinić, Mirjana Mikulec, Matija Vujica, Renata Sopek, Olja Vori, Lucija Lugomer, Danijela Trbović, Katarina Boban, Ana Miščević, Kristina Krepela, Ines Preindl, Aleksandar Šekuljica, Ogi Antunac i mnogi drugi. 

Osim na prvi pogled, razliku Grandissimo sladoleda primijetit ćete i u okusima. Poboljšana receptura dodatno obogaćuje Grandissimo finim posipima i preljevima, pa sada možete iskusiti nove, premium okuse uz Grandissimo biskvit - čokolada i lješnjak, Grandissimo stracciatella i šumsko voće, Grandissimo vaniliju, te Grandissimo Baileys.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

"U novoj Grandissimo recepturi koriste se samo premium sirovine. Tako primjerice novi Grandissimo sadrži još više lješnjaka, više čokolade i voća. Također, novi Grandissimo znatno je kremastijeg i punijeg okusa zbog povećanog udjela maslaca što je karakteristika sladoleda vrhunske kvalitete“, izjavila je voditeljica razvoja Ledo proizvoda Korina Roginić.

Prepoznatljiva Grandissimo kvaliteta, premium sastojci i savršena kombinacija okusa garancija su da će Grandissimo priuštiti posebne trenutke uživanja.

 

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.