Najave 09. veljače 2021.

Drugi rođendan Le kolača uz nove neodoljive slastice

foto: Le Kolač
gastro postao gastro.24sata.hr
Ususret drugom rođendanu prestižne zagrebačke slastičarnice Le Kolač, donosimo ti sve slatke novosti koje nam spremaju…

Bliži se Valentinovo, a baš na Valentinovo boutique slastičarnica Le kolač proslavit će svoj drugi rođendan. A kakvo bi to bilo slavlje bez mnogo novih, neodoljivih okusa i nezaboravnih slastica? Le kolač će rođendan obilježiti novim asortimanom, koji jedva čekamo isprobati! 

Kolači iz boutique slastičarnice Le Kolač uvijek nas oduševljavaju, sadrže samo provjerene sastojke vrhunske kvalitete, bez umjetnih aroma i bojila. Rođendanska iznenađenja možeš pronaći od danas u svakodnevnoj Le Kolač ponudi.

Za početak u ponudi su tri izgledom klasična, ali okusom posebna éclaira. Éclair pistacija višnja čije je choux tijesto punjeno domaćim kompotom od višanja, kremom od pistacija i posuto hrskavim crumbleom od pistacije. Svilenkasta krema od Champagnea, vanilije i bijele čokolade dio je Éclaira vanilija Champagne. Éclair Tiramisu punjen je kremom od kave te mascarponeom.

 | Author: Le Kolač foto: Le Kolač

Još jedna novost je ‘Nuts’ serija orašastih grickalica i namaza. Od grickalica tu su karamelizirani lješnjaci, bademi i kikiriki s cvijetom soli.

 | Author: Le Kolač foto: Le Kolač

Nuts namazi nešto su zaista posebno. Lako maziv namaz od lješnjaka, savršene teksture i prepoznatljivog okusa, sadrži cak 50% lješnjaka, minimalnu količinu šećera bez dodataka biljnih ulja. Namaz od bijele čokolade sadrži 90% čokolade i vaniliju dominantnog okusa i mirisa.

 | Author: Le Kolač foto: Le Kolač

Novitet u ponudi slastičarnice Le kolač su mekani biskvitni kolačići od bademova brašna s cimetom, prženim maslacem te pireom od pečenih jabuka - Financijeri Apple Pie. 

 | Author: Le Kolač foto: Le Kolač

No, to nije sve. Rođendan Le kolača obilježit će se i novom tortom - Vanilija 100%. Šest različitih slojeva krema i biskvita na bazi vanilije, u standardnoj formi, uskoro će biti dio stalne ponude. 

Najveće rođendansko iznenađenje ostavili smo za kraj - Ice Cream start-up! Naime, iz Le kolača su odlučili pokrenuti novi "sladoledni" pogon. “Prošlo ljeto u ponudu smo uveli sladolede, a zahvaljujući vašim reakcijama i velikoj potražnji, odlučili smo pokrenuti novi pogon. Novi Le Kolač projekt u koji smo uložili puno znanja i vremena predstavit ćemo vam kroz idućih mjesec dana,” poručuju iz Le kolača.

Deset pomno biranih okusa u novim pakiranjima od 150 i 500 ml uskoro će se naći u njihovim škrinjama: Crèpes Suzettee kremasti sladoled s komadićima palačinki, aromatiziran koricom limuna i naranče te karamelom s dodatkom Gran Marnier likera, sladoled s okusom tiramisua, osvježavajuć citrusni sladoled od yuzua s dodatkom marcipana te klasičniji okusi poput vanilije, čokolade, lješnjaka, karamela i pistacije. U ponudi će se naći i tri zanimljiva sorbeta: malina i hibiskus, mango i passion fruit te bijela čokolada s Griotte višnjama.

Nadamo se da smo ti dali dovoljno razloga za slavlje. Le kolač posjeti u Zagrebu, na adresi Petretićev trg 3! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.