novo mjesto U novi Le Kolač ići će se na sjajan tart od pekana, ali i brojne slane delicije Jedan od ponajboljih hrvatskih slastičara Robert Hromalić dvije je godine radio na projektu bistroa Le Kolač koji iduće… Recenzije
veličina je bitna Imamo recept za XXL fritule Roberta Hromalića! Fritule punjene kremom od vanilije, pečenim jabukama i s cimetom hit su ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, a njihov kreato… Recepti
Ne propusti Najveća konkurencija pizzama na Pizza Festivalu je – tostirani sladoled! Robert Hromalić, jedan od najpopularnijih hrvatskih slastičara na Pizza Festivalu predstavlja 5 novih sladoleda a nama … Recepti
Najbolji deserti Jeli smo u Food Divisionu, urbanoj gastro oazi Novog Zagreba Food Division, urbani restoran u Novom Zagrebu, tik pored MSU-a, no ipak dalje od glavne ceste, svoja je vrata otvorio … Recenzije
Dobra hrana i zabava! Foodballerka pronašla svoj novi dom u zelenilu Tuškanca Kad zakoračite u naš zeleni raj, ma gdje će vam biti kraj. Popularni festival Foodballerka, ove se godine udomio na sta… Najave
Le Kolač Drugi rođendan Le kolača uz nove neodoljive slastice Ususret drugom rođendanu prestižne zagrebačke slastičarnice Le Kolač, donosimo ti sve slatke novosti koje nam spremaju… Najave
dobre vijesti Franko's Street postaje Franko's Sweets by Le Kolač Franko's Street preselit će se na novu adresu u centru grada, a prostor u Cesarčevoj 4 preuzet će pastry chef Robert Hr… Najave
tri okusa Isprobale smo luksuzni sladoled s potpisom Roberta Hromalića Robert Hromalić ponovno je otvorio Le Kolač, a s njim i sezonu sladoleda... Recenzije
robert hromalić Prvi rođendan Le Kolača uz devet novih slastica S pastry chefom Robertom Hromalićem pričali smo o prvoj godini Le Kolača i novim slasticama koje je predstavio početkom… Špajza
Ovog Uskrsa... Slatki pilići od čokolade - Le Kolač ima najslađu uskršnju ponudu Umjesto čokoladnih jaja i zečeva, ovih nas proljetnih blagdana posebno veseli jedan super čokoladni pilić. Najave
Posjetili smo... Najtraženiji kolači u gradu - pronašli smo mjesto s popularnom gibanicom, čupav… Sjećate li se čupavca i gibanice u elegantnom ruhu? Posve drugačije kremšnite ili genijalnog lješnjaka? Iako je slastič… Recenzije
Intervju Robert Hromalić ponosno predstavlja Le Kolač Neko vrijeme od njega nije bilo ni traga ni glasa, ali vrhunski mladi slastičar sad konačno progovara o svom novom proj… Špajza
Time restoran predstavlja CROMAKASE - mediteranski sushi menu s najboljim hrvatskim namirnicama Jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih zagrebačkih restorana Time domaćoj gastro sceni upravo je ponudio jedinstveni… Recenzije
Istražili smo! Jesenski favoriti iz zagrebačkih slastičarnica Zagrebačke slastičarnice ove nam jeseni donose divne sezonske okuse. Isprobali smo neke od njih i odabrali definitivne … Recenzije