Najave 13. listopada 2020.

Franko's Street postaje Franko's Sweets by Le Kolač

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Franko's Street preselit će se na novu adresu u centru grada, a prostor u Cesarčevoj 4 preuzet će pastry chef Robert Hromalić

Slastičarnica Le Kolač i Franko's uspješnu surađuju više od godinu dana, a krajem listopada pokreću i prvi zajednički projekt – Franko's Sweets by Le Kolač. Prostor u Cesarčevoj 4, koji je postao premalen za lokal Franko's Street, prepustit će timu pastry chefa Roberta Hromalića. 

 

Možda vas zanima... Prvi rođendan Le Kolača uz devet novih slastica Špajza

 

„Uskoro ćete moći predahnuti na terasi uz kavu ili prirodni sok, uživati u punoj ponudi Le Kolač slastica, ispijati prvoklasne svjetske whiskeyje i žestoka pića, degustirati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele koje je osmislio barmen Filip Ramljak, a hladne zimske dane moći ćete provoditi u ugodnom interijeru s pušačkim prostorom na katu“, stoji u najavi. 

U ponudi Franko's Sweets bit će prepoznatljivi kolači Roberta Hromalića, keksi, pakiranja sladoleda od 250 i 750 ml, teglice s karamelom i pastama. Najavili su i uvođenje brunch salata i sendviča te skoro proširenje slatke ponude. Izuzev u limitiranoj ediciji kolača, gosti će moći uživati i u desetak novih okusa sladoleda. 

 

Možda vas zanima... Isprobale smo luksuzni sladoled s potpisom Roberta Hromalića Recenzije

 

Širenje u prostor u Cesarčevoj nije jedina novost iz Le Kolača. Preuređuju i proširuju prostor na Trgu Petra Petretića, gdje su prije godinu i pol startali cijelu priču. Veselimo se i 30. listopadu, kada se očekuje otvaranje Franko's Sweets by Le Kolač!

1/4
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.