Najave 06. svibnja 2019.

Festival Jagoda&Pjenušaca – osjetite savršenu kombinaciju!

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznavajući vrednote i blaga koje priroda daje zajedno s ljudskim radom, ljudi iz Turističke zajednice Jastrebarskog osmisli su novu manifestaciju pod nazivom Festival Jagoda&Pjenušaca.

Eno-gastronomski festival je osmišljen spajajući sezonsko voće s pjenušavim vinom kako bi na pravi način slavili proizvode koji su s područja ovoga prekrasnoga grada i njegove okolice.

Manifestacija će se održati 11. i 12. svibnja u perivoju dvorca Erdödy s početkom u 12 sati. U subotu, 11. svibnja u popodnevnim satima održat će se cover koncert te vinska radionica na temu pjenušavih vina s početkom u 18 sati, koju će moderirati poznati novinar Ivo Kozarčanin. Na radionicu se možete prijaviti na e-mail info@tzgj.hr do 10. svibnja, a broj mjesta je ograničen.

 | Author: Facebook foto: Facebook

U nedjelju, 12. svibnja, u popodne će se okupiti oko 50-tak oldtimera iz Oldtimer kluba Samobor. Kroz oba dana moći ćete uživati u atraktivnom plesu na svili.

Na festivalu ćete moći kušati najbolje iz svijeta pjenušavih vina, pjenušaca: Ivančić, Jagunić, Kolarić, Korak, Kurtalj, Kunović, Režek, Tomac te Šember. Osim pjenušavih vina predstavit će se Udruga Jagodni prsten iz Zagrebačke županije s nekoliko proizvođača jagoda. Logično, moći ćete kušati i slastice od jagoda.

Do Jaske imate pola sata automobilom, pa vas ovom prilikom pozivamo da na ovom Festivalu zajedno s prijateljima osjetite savršenu kombinaciju jagoda i pjenušaca. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.