Najave 01. ožujka 2022.

Ficlek slavi drugi rođendan uz 23% popusta na cijeli račun!

; Krpice sa zeljem foto: Ficlek
gastro postao gastro.24sata.hr
Gostionica Ficlek 2. 3. slavi veliki drugi rođendan, a goste časti sa simboličnih 23 % popusta na cijeli račun

U Ficlek se dolazi na fine ficleke, ali i nešto malo konkretnije, kao što su zagrebački odrezak, sarma, faširanci, tafelšpic - i sve ono što se može naći na meniju zagrebačkih baka. Ručak se zalijeva gemištom, a uvijek se nađe mjesta i za nešto slatko, poput kaiseršmarna i knedli sa šljivama. Tim Ficleka, prije svega, goste želi podsjetiti na bogatstvo zagrebačke gastronomske tradicije. 

 | Author: Ficlek Restoran Ficlek; foto: Ficlek

U dvije godine od otvaranja, Ficlek se uvukao pod kožu Zagrepčanima i brojnim turistima, upravo zbog jedinstvenog iskustva koje dolazi u paketu s izvrsnom hranom. Namirnice stižu od lokalnih OPG-ova i s Dolca, kruh i štrukli se mijese i friško peku u restoranu, gemišti i špriceri se toče na šanku napravljenom od kalijeve peći... Nadglednik je pravi purger, chef kuhinje Christian Misirača, jedan od rijetkih koji mogu parirati iskusnom nepcu naših baka.

 | Author: Ficlek Sarma; foto: Ficlek

Svi kojima nedostaje bakina kuhinja, u Ficlek mogu doći po svoju dozu hrane i emocija. Dobra prilika za to je već u srijedu, 2. ožujka, kada Ficlek slavi svoj drugi rođendan. Stari i novi gosti pozvani su na proslavu, a ekipa iz Ficleka počastit će ih umanjivanjem iznosa računa za simboličnih 23 %. Rezervacije se primaju na broj 0994958909.

 | Author: Ficlek Knedle sa šljivama; foto: Ficlek

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.