U Ficlek se dolazi na fine ficleke, ali i nešto malo konkretnije, kao što su zagrebački odrezak, sarma, faširanci, tafelšpic - i sve ono što se može naći na meniju zagrebačkih baka. Ručak se zalijeva gemištom, a uvijek se nađe mjesta i za nešto slatko, poput kaiseršmarna i knedli sa šljivama. Tim Ficleka, prije svega, goste želi podsjetiti na bogatstvo zagrebačke gastronomske tradicije.
Restoran Ficlek;
U dvije godine od otvaranja, Ficlek se uvukao pod kožu Zagrepčanima i brojnim turistima, upravo zbog jedinstvenog iskustva koje dolazi u paketu s izvrsnom hranom. Namirnice stižu od lokalnih OPG-ova i s Dolca, kruh i štrukli se mijese i friško peku u restoranu, gemišti i špriceri se toče na šanku napravljenom od kalijeve peći... Nadglednik je pravi purger, chef kuhinje Christian Misirača, jedan od rijetkih koji mogu parirati iskusnom nepcu naših baka.
Sarma;
Svi kojima nedostaje bakina kuhinja, u Ficlek mogu doći po svoju dozu hrane i emocija. Dobra prilika za to je već u srijedu, 2. ožujka, kada Ficlek slavi svoj drugi rođendan. Stari i novi gosti pozvani su na proslavu, a ekipa iz Ficleka počastit će ih umanjivanjem iznosa računa za simboličnih 23 %. Rezervacije se primaju na broj 0994958909.
Knedle sa šljivama;