Najave 04. svibnja 2018.

Foodex i Pod Mirnim Krovom uvode revoluciju u dostavu hrane!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Foodex platforma i restoran Pod Mirnim Krovom uvode dostavu najpoznatije janjetine u Zagrebu, gdje god vi poželite!

Još niste čuli za Foodex?

Foodex je sustav dostave hrane koji povezuje najkvalitetnije restorane u Zagrebu s krajnjim korisnikom putem besplatne mobilne aplikacije bilo na iOS ili Android uređajima. Aplikacija je vrlo jednostavna, korisnik se registrira, odabere lokaciju dostave i dobije pregled svih restorana iz kojih može naručiti, odabere jelo, način plaćanja i Foodex se pobrine da isto dođe na željenu lokaciju – toplo i svježe, jednako kao i u restoranu.

Iako Foodex postoji tek nešto više od 6 mjeseci, broj korisnika i restorana partnera im brzo raste, a nedavno su svoje usluge proširili i na gotovo cijeli Zagreb. Trenutno se mogu pohvaliti s preko 40 restorana i 3000 registriranih korisnika među kojima je oko 30% stranaca koji dolaze turistički ili poslovno u Zagreb, čime su dokazali potrebu za ovakvim tipom usluge, po uzoru na sve svjetske
metropole.

 

 | Author: Promo foto: Promo

Zašto je suradnja restorana Pod Mirnim Krovom i Foodex-a revolucionarna?

Osim standardne Foodex dostave u kojoj korisnik naruči hranu koja se dostavi kroz prosječno 30 minuta, od sada će korisnici moći naručiti, pa čak i pred-naručiti najpopularniju mladu ličku janjetinu iz tradicionalnog staro-zagrebačkog restorana poznatog po najboljoj pripremi janjetine na ražnju. Sustav pred-narudžbi do sada nije bio dostupan korisnicima, a analize korisnika ovog servisa upućuju na to da je interes velik, posebice kod većih obiteljskih i prijateljskih okupljanja. Restoran Pod Mirnim Krovom
godinama opravdava očekivanja svih ljubitelja janjetine u Zagrebu i šire, a sada želi učiniti zadovoljnima i one koji žele uživati u njihovim specijalitetima kod kuće.

Primjerice, dolazi vrijeme Prvih pričesti, Krizma, roštiljada ili bilo koje druge obiteljsko-društvene aktivnosti, a zbog životne užurbanosti i pomanjkanja vremena za pripremanje hrane ponekad niste u mogućnosti pripremiti svojim najbližima onakav ručak kakav bi htjeli. U tom slučaju vam u pomoć dolaze Foodex i Pod mirnim krovom.

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

Kako se naručuje janjetina?

Princip je vrlo jednostavan; nakon što odredite kada želite organizirati ručak i koliko Vam je hrane potrebno, na Foodex-ovoj aplikaciji izaberete restoran Pod mirnim krovom, izaberete količinu janjetine i naznačite dan i sat kada želite dostavu na vašu lokaciju. Pred-narudžbom je osigurano da ćete dobiti toplu svježu janjetinu i prilog u vrijeme kada vama najviše
odgovara.
Ukoliko ipak niste uspjeli isplanirati unaprijed, svakako možete naručiti janjetinu i za isti dan, ali pritom postoji mogućnost nešto dužeg čekanja, ako se taman peče na ražnju.

I koja je cijena?

U sklopu ove revolucionarne kampanje, cijena je 240 kuna po kilogramu, a možete izabrati i dodatne priloge, kao i salate. Za one koji ipak nisu ljubitelji janjetine, u ponudi je i vrhunski odojak s ražnja, po cijeni od 140 kuna po kilogramu.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Ako želite iznenaditi svoju obitelj drugačijim ručkom, a da pritom nitko ništa ne mora pripremati, besplatno preuzmite Foodex mobilnu aplikaciju na Google play-u ili App store-u, registrirajte se i birajte Vama najdraže restorane i tip hrane. Svakako pratite i Foodex Facebook stranicu na kojoj su vrlo česte akcije, popusti i razne dodatne ponude koje nagrađuju vjernost Foodex korisnika.

Svima želimo dobar tek!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.