Najave 03. studenoga 2018.

Forum zagrebačkih ugostitelja: Svi najbolji na jednome mjestu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Okupljanje najkvalitetnijih domaćih ugostitelja ove će se godine održati u zagrebačkom hotelu Esplanade 6. studenog od 10 sati. Ovo se ne propušta!

Najljepši zagrebački hotel Esplanade u utorak 6. studenog na jedan će dan postati okupljalište najutjecajnijih ugostitelja i turističkih djelatnika Grada Zagreba.

 | Author: Promo foto: Promo

Pa ako ste u toj branši, pozvani ste da se pridružite na Forumu zagrebačkih ugostitelja u 10:00 sati u Esplanade Zagreb Hotelu. I ove će se godine na Forumu raspravljati o mnogim važnim pitanjima za rad ugostitelja, a teme o kojima će se posebno pozabaviti su porez na ugostiteljske usluge i trošak isplate neto plaće.

 | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo


Forum zagrebačkih ugostitelja započinje radnim dijelom nakon laganog okupljanja u Smaragdnoj dvorani od 10 do 10.30, nakon čega slijedi pozdravni govor, uvodno izlaganje, prezentacija partnera te od 12.00 konferencija za medije i gastro program kroz prezentaciju autohtonih jela i gastronomske ponude Grada Zagreba. 

 | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo


Panel rasprava "Nedostatak kvalitetne radne snage - Alternative i rješenja" počinje u 13.00 sati, a nakon panela posjetitelji će moći uživati u Schweppes G&T baru i okusima renomiranih zagrebačkih ugostitelja: restorani Mašklin i Lata, Stari Fijaker, Gračanka, RougeMarin, Didov san, Okrugljak, Muzej, Stari Puntijar te slastičarnicama Cukeraj, M & M i Vincek. Gastro program će se održavati u Istanbul dvorani, a Schweppes G&T bar u Paris dvorani.
​​​​​​​

 | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo


Sve informacije možete dobiti u Udruženju ugostitelja Zagreb, a detalje pronađite putem Facebook stranice, ili internetske stranice
Vidimo se u Esplanadi!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.