Najave 21. svibnja 2019.

Gastro ponudi Coffee Breaka nećete moći odoljeti

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon kvalitetne jutarnje kave potreban vam je kvalitetan ručak. Ne brinite, jer se Zagreb Coffee Break pobrinuo i za to, osiguravši zamamnu gastro ponudu.

Fantastični trio kojeg čine Davor Šušković (Davor's Quadrillage), Goran Vrabec (Volim ljuto) i Vedran Bošković (Začinjeno s ljubavlju) predstavit će na Zagreb Coffee Breaku poseban meni koji će oduševiti svakog kavopiju: dimljena rebarca u BBQ umaku s kavom, blackburger, salata od tofua ili salata od pilećih prsa u umaku s kavom!

Za dobru hranu od jutra do sutra brine se i Munchy food truck. Hurry Curry od piletine ili veganska verzija, pržene tortilje (frapovi) u mesnoj ili vegetarijanskoj opciji, ukusni waffli i smoothieji držat će vas na nogama dok isprobavate razne kave iz svih kutaka svijeta.

 | Author: Promo foto: Promo

A kao desert će vas oduševiti Kokolach zdravi veganski keksi i kolači bez glutena i šećera, ali s jako puno okusa! Kokolach proizvodi napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka bez aditiva i boja, s puno brižnosti, ljubavi i entuzijazma. Tako pripremljene slastice su posebno zdrave, vitalizirajuće i bogate okusima, a što je najbolje, izvrsno se slažu s kavom.

 | Author: Promo foto: Promo

Međunarodni festival kave Zagreb Coffee Break održat će se 24. i 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonima 7 i 7A. Uz sajamski dio, na festivalu će se održati i brojne aktivnosti kao što su degustacije i prezentacije kava, radionice, predavanja i profesionalna kušanja kave. U sklopu festivala bit će održan i stand-up nastup Studija smijeha nazvan Pošalica (sponzorira tvrtka Inkerpor), te tri natjecanja: za bariste, za ljubitelje moke te za korištenje Cafflano aparata za kavu.

 | Author: Promo foto: Promo

Informacije o festivalu Zagreb Coffee Break potražite na njihovoj web stranici, Facebook i Instagram profilu.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.