Najave 22. lipnja 2018.

Greg Koch: Craftovsko gostovanje godine

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Dragi craftoljupci, s velikim uzbuđenjem najavljujemo najjače craftersko gostovanje godine - posebnu večer druženja, razgovora, razmjene znanja i iskustava s legendom američkog craft beer pokreta Greg Kochom, suosnivačem i izvršnim direktorom Stone Brewing!

U srijedu 27. lipnja 2018.h od 20.00 do 21.30h u goste nam iz Escondida (USA) dolazi Greg Koch, suosnivač i izvršni direktor STONE BREWING-a, koji će u jednoiposatnom druženju rado sa svima podijeliti svoja znanja, iskustva i životnu priču u kojoj je od entuzijastičnog homebrewera postao jedna od najutjecajnijih crfat ličnosti u Americi.

 | Author: Facebook foto: Facebook

Koch je danas, „rock zvijezda“ među craft pivarima i jedan od najglasnijih, najistaknutijih promotora craft pivske scene na svijetu. Njegova priča je priča o uspjehu voljom, znanjem i ljubavlju, bez kompromisa, a njegov entuzijazam ne jenjava te će ga rado, iduće srijede podijeliti s nama u Fakin Craft Baru, Zagreb, Ul. grada Vukovara 68.

Dolazak je potvrđen, uskoro ćete saznati što će se točiti na Tapovima, a popis limenki i bočica bit će iznenađenje...

Više informacija na stranici eventa, vidimo se u Fakinu! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.