Najave 24. ožujka 2021.

Invisible Bakery Kroštula: Klikom do kroasana, salenjaka, pince...

foto: Andrea Cukrov
gastro postao gastro.24sata.hr
Proizvodi pekarnice Kroštula Zagrepčanima su odsad dostupni i putem dostavnog servisa Wolt. Evo što sve možeš naručiti...

Renomirana zanatska pekarnica Kroštula našla je još jedan način da se umili Zagrepčanima; pokrenuli su ghost pekarnicu koja funkcionira isključivo na principu dostave putem Wolta. Drugim riječima, po kruh i peciva se ne ide u pidžami - već stižu, još vrući, na vrata.

Dostava nije novitet za Kroštulu; krajem 2020. otvorili su webshop i svoje specijalitete šalju diljem zemlje. Ipak, Wolt je praktičnija opcija za Zagrepčane jer je minimalna narudžba je tek 45 kuna, niža je i cijena same dostave (ovisno o lokaciji), a proizvodi stižu za otprilike pola sata.

 | Author: Andrea Cukrov foto: Andrea Cukrov

U ponudi su trenutno salenjaci (u obliku srca), za koje je potrebno izdvojiti 12 kuna. Kroasani s bademom i mandarinom, lješnjakom i čokoladom te kikirikijem i slanim karamelom koštat će te 16 kuna, a kunu više isplati se dati za kroasan sa šunkom i sirom.

Focaccia od 650 g, koju u Kroštuli nazivaju "oblakom prozračnog i sočnog tijesta", stoji 19 kuna, a varijanta s pirom i sjemenkama okruglih 20 kuna. Posljednji je na popisu uskrsni klasik, pinca od 450 g, po cijeni od 39 kuna.

POGLEDAJ GALERIJU:

1/7

Invisible Bakery Kroštula otvorena je za narudžbe od 9 do 17:20 tijekom radnog tjedna te subotom od 9 do 13:50.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.