Ivana Čuljak-Lošić, pastry chefica te lice (i ruke) iza brenda Neka jedu kolače, prošlog je petka prvi puta napunila frižider A most unusal bara svojim kolačima. Suradnja s lokalom u Horvaćanskoj, kao i sestrinskim brendovima kofer. i Botanica, kuha se već neko vrijeme. Krenuli su s uspješnim tartovima na Adventu u Zagrebu, potom s kutijama keksa, a za vrijeme karantene su dostavljali i rođendanske tartove.
Ipak, slastičarnica u sklopu gin bara je dosad najveći korak – i jedan zanimljivi dodatak zagrebačkoj slastičarskoj sceni. U ponudi je u ovom trenutku desetak slastica, uključujući eklere, tartove, tiramisu i panna cottu, roladu, hrskavi desert od čokolade i lješnjaka te mini brownies.
Vrijedi napomenuti da Ivani trenutno pomaže i Marko Josipović, student slastičarstva u Birminghamu, čije je kreacije na Instagramu primijetila i Martha Stewart. Kolače uspješnog dvojca možete isprobati na terasi A most unusual gin gardena u Horvaćanskoj 3 ili ih kupiti za van.