Najave 27. srpnja 2020.

Isprobaj nove slastice s potpisom Ivane Čuljak-Lošić

foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Pastry chefica Ivana Čuljak-Lošić svoje slastice odsad nudi i u sklopu bara A most unusual garden.

Ivana Čuljak-Lošić, pastry chefica te lice (i ruke) iza brenda Neka jedu kolače, prošlog je petka prvi puta napunila frižider A most unusal bara svojim kolačima. Suradnja s lokalom u Horvaćanskoj, kao i sestrinskim brendovima kofer. i Botanica, kuha se već neko vrijeme. Krenuli su s uspješnim tartovima na Adventu u Zagrebu, potom s kutijama keksa, a za vrijeme karantene su dostavljali i rođendanske tartove. 

Ipak, slastičarnica u sklopu gin bara je dosad najveći korak – i jedan zanimljivi dodatak zagrebačkoj slastičarskoj sceni. U ponudi je u ovom trenutku desetak slastica, uključujući eklere, tartove, tiramisu i panna cottu, roladu, hrskavi desert od čokolade i lješnjaka te mini brownies.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Vrijedi napomenuti da Ivani trenutno pomaže i Marko Josipović, student slastičarstva u Birminghamu, čije je kreacije na Instagramu primijetila i Martha Stewart. Kolače uspješnog dvojca možete isprobati na terasi A most unusual gin gardena u Horvaćanskoj 3 ili ih kupiti za van.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić  | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.