Najave 09. listopada 2018.

Jedete brzo? Osvojite putovanje na Šri Lanku!

foto: Curry Bowl
gastro postao gastro.24sata.hr
Restoran Curry Bowl vas vodi u egzotičnu i nevjerojatnu zemlju koju zovu biserom Indijskog oceana – Šri Lanku. Dođite na 2. Kotthu challenge u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade.

Novi, 2. Kotthu challenge održat će se 20. listopada u Tkalčićevoj 44, na terasi Curry Bowla, točno u 13:00 sati. Kako biste se prijavili na izazov te ušli u krug 10 natjecatelja koji će se natjecati u samome finalu 20. listopada, trebate na svom Facebook ili Instagramu profilu uz hashtag #KotthuChallengeZagreb napraviti fora foto/video/tekstualnu objavu, koja će organizatore uvjeriti da baš vi trebate biti taj natjecatelj/ica (pazite da vaša objava bude javna, kako bi je svi ostali ljubitelji super hrane mogli vidjeti).

 | Author: Curry Bowl foto: Curry Bowl

Deset ljudi koji dobiju najviše lajkova/srčeka/pozitivnih smajlića na svoj kreativni komentar će biti sudionici ovog Kotthu Challengea. Prijave traju do srijede 17. listopada. Finalan popis odabranih natjecatelja objavit će se u četvrtak 18. listopada.



PRAVILA
Svaki natjecatelj koji se natječe u finalu sa sobom mora dovesti dvoje najglasnijih navijača koji će ga bodriti uz besplatnu šrilankansku Lion pivu. Finalisti će se natjecati u brzini jedenja jednog Kotthua (postoji i vegetarijanska verzija) te ispijanja velike Lion pive. Moći će odabrati hoće li koristiti pribor za jelo ili jesti na šrilankanski način – s prstima. Pivo će morati ispiti iz boce. Prva osoba koja pojede cijeli Kotthu i popije veliko Lion pivo, osvaja najvrjedniju nagradu, ali postoji i vrijedna nagrada za drugo mjesto.

 | Author: Curry Bowl foto: Curry Bowl


NAGRADE
1. mjesto – PUTOVANJE NA ŠRI LANKU
- šestodnevno putovanje na Šri Lanku koje uključuje povratnu avionsku kartu, smještaj te posjet Lion pivovari; za jednu osobu.
- sanduk Lion Piva
- večera za četvero u Curry Bowlu

2. mjesto
- sanduk Lion Piva
- večera za četvero u Curry Bowlu
- poklon bon od 200 kn za Arena Centar

Šri Lanka vam nikad nije bila bliže! Dođite gladni i žedni i pobijedite na 2. Kotthu Challengeu u Curry Bowlu u Tkalči!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.