Najave 29. svibnja 2024.

Još samo par dana imamo priliku za besplatno pivo

Garden Brewery
The Garden Brewery
foto: Press
Više od 5000 pivoljubaca iz Hrvatske istražilo je proteklih tjedana nove okuse piva pivovare The Garden Brewery, a još nekoliko dana imamo priliku kod njih besplatno kušati pivo. Evo o čemu je riječ

posljednjih nekoliko tjedana, koliko je trajao projekt Besplatno pivo za svakoga najbolje europske pivovare The Garden Brewery, više od 5000 pivoljubaca iz cijele Hrvatske odazvalo se pozivu te preuzelo svoje besplatno pivo

U okusima hmeljenog piva poput Obale, Osake ili Plime, klasičnog Pale Ale ili IPA, bogatog, slatkog i dekadentnog tamnog piva kao što je Double Affogato Stout; ili pak Tame sa slanom karamelom i tamnom čokoladom uživale su sve generacije. Prema podacima iz projekta najviše je onih u rasponu od 25 do 30 godina, dok su svoje besplatno pivo podignuli građani u rasponu od 18 pa sve do 77 godina i dolaze iz cijele Hrvatske.

The Garden Brewery Možda vas zanima... Hrvatska pivovara svjetske slave The Garden Brewery započela veliki projekt Najave

Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press

Veliki interes

"Kroz ovaj projekt vidjeli smo koliki je zapravo interes građana i za samu proizvodnju piva. Drago nam je da su mnogi po prvi puta imali prilike vidjeti kako nastaje pivo. Mnogi od njih sada će na pivski svijet gledati potpuno drugačije. Pozivamo sve da dođu u naš Taproom do 2. lipnja kako bi i sami isprobali desetke raznih okusa koje proizvodimo", ističe Marin Đaković iz The Garden Breweryja.

Do nedjelje, 2. lipnja svi punoljetni građani mogu se registrirati na web stranici freegardenpivo.com i između top 15 vrsta craft piva odabrati svoje BESPLATNO pivo te uživati u njemu u zelenom okruženju The Garden Taprooma na adresi Slavonska Avenija 26/1 u Zagrebu.

Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press

Kreativan pristup

Poznat po svom kreativnom pristupu i visokim standardima kvalitete, The Garden Brewery nije samo proizvođač piva, već i pokretač promjena u percepciji pivske kulture u Hrvatskoj.

Već godinama The Garden Brewery gradi svoju reputaciju kao lider u industriji, istovremeno podržavajući lokalne poljoprivrednike, koristeći hrvatske sirovine i surađujući s domaćim dobavljačima. Kao najveći izvoznik hrvatskog craft piva, plasiraju svoje proizvode na više od 30 zemalja svijeta.

Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press

Neraskidiva veza s glazbenom scenom

Uz to, uspješna pivovara povezana je i s glazbenom scenom, nastavljajući tradiciju započetu još 2004. godine. Njihov prostor, The Garden Taproom, postao je središte The Garden brendova u Zagrebu koji uz vrhunsko pivo nudi razna događanja kao što je After Work party svakog četvrtka u suradnji s brendom Dobar House, koji će već ovog četvrtka ugostiti međunarodnu DJ zvijezdu Prunk.

Petak je rezerviran za Luku Borasa i The Weekend Starts Here, subotom su na rasporedu rezidenti, dok nedjeljom možete uživati u Jazz on a spring day koji predvodi Joe Pandur.

Za svoje besplatno Garden pivo potrebno se prethodno prijaviti ovdje

Garden Brewery | Author: Press The Garden Brewery foto: Press

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.