Najave 04. svibnja 2023.

Još tri tjedna do najvećeg festivala koktela u Hrvatskoj

Imperial Spirits Festival
Imperial Spirits Festival foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr
U Opatiji će se 26. i 27. svibnja, na terasi hotela Kvarner, održat će se prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela. Stižu najbolji barmeni koji će kreirati signature koktele

Liburnia Hotels & Villas 26. i 27. svibnja u Opatiju dovodi prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela. Kao ekskluzivna najava ovog festivala, održano je druženje domaćih influencera i istaknutih medija koji su među prvima degustirali neke od najfinijih signature koktela koji će biti dostupni svim posjetiteljima za manje od tri tjedna.

 | Author: PR Imperial Spirits Festival foto: PR

Na prekrasnoj terasi opatijskog hotela Kvarner okupljeni su tako imali priliku doživjeti atmosferu, degustirati vrhunske koktele i gastro delicije iz lokalne i internacionalne kuhinje te upoznati glavna lica barmenske industrije. Program i sve što očekuje posjetitelje festivala predstavio je jedan od organizatora i osnivač poznatog austrijskog Liquid Market Festivala.

 

Imperial Spirits Festival Možda vas zanima... U Opatiji bajnoj odaberi svoj omiljeni ljetni koktel Najave

 

"Kako se bliži festival, tako i uzbuđenje raste. Ulažemo ogroman trud da cijela organizacija bude na najvišoj razini. Iznimna nam je čast u Hrvatsku dovesti prvi ovakav festival, okupiti najtalentiranije ljude iz industrije i posjetiteljima pružiti nezaboravno novo iskustvo”, izjavio je Bert Jachmann osnivač Liquid Market Festivala u Austriji.

Za samo tri tjedna počinje prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela u organizaciji Liburnia Hotels & Villas i Liquid Marketa. Dugoočekivani festival će krajem svibnja okupiti kremu barmenske industrije i predstaviti nove trendove, a sve to uz nezaboravan doživljaj za posjetitelje.

 | Author: PR Imperial Spirits Festival foto: PR  | Author: PR Damir Kedžo foto: PR

Svoje signature koktele predstavit će više od 20 poznatih brandova pića. Dok se uz more budu miksali vrhunski kokteli, za glazbenu pozadinu bit će zaduženi brojni DJ-i i live izvođači.

Ljubitelje hrane razveselit će gastro zona sa širokom ponudom delicija kako iz lokalne, tako i iz internacionalne kuhinje. Nakon cjelodnevnog uživanja u zabavnom programu, vrhunskim koktelima i gastronomskim specijalitetima, sve posjetitelje navečer očekuje najbolji tulum na Jadranu – nezaboravan Imperial Spirits Festival after party.

 | Author: PR Imperial Spirits Festival foto: PR

Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party. U ponudi su dnevne i festivalske ulaznice, kao i paketi koji uključuju smještaj u očaravajućim hotelima Liburnia Hotels & Villas.

Sve informacije o ponudi smještaja, ulaznicama za festival kao i samom programu, dostupne su na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 | Author: PR Kasandra Draganić i Domagoj Jakopović Ribafish foto: PR  | Author: PR Ida Prester foto: PR

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.