Najave 30. lipnja 2021.

Kako nam je bilo i što nas još očekuje na Chill&Grill festivalu

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Još uvijek nisi posjetila Chill&Grill festival? Ne brini, zabava traje i dalje, a evo što te od gastro i glazbene ponude očekuje u narednim danima

Sigurno već znaš da je 24. lipnja počeo Chill&Grill festival na Jarunu! Spas od vrućina mnogi Zagrepčani su potražili upravo na ovom hvale vrijednom festivalu koji je proteklog vikenda okupio brojne vrhunske chefove kao što su Marko Palfi, Almo Čatlak i Jasmin Hajrula koji su za sve posjetitelje prezentirali cooking show-ove i pripremali razna slasna jela.

Osim u ukusnoj klopi, posjetitelji Chill&Grilla mogli su prošlog vikenda uživati u glazbenom spektaklu koji su priredili Sunnysidersi i Soul Shadowsi, a ukoliko si propustila biti na 'it' događaju u gradu, bez brige, jer Chill&Grill traje sve do 4. srpnja. Dakle dobra zabava na Jarunu se nastavlja! 

 | Author:

Na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun očekuju te štandovi poznatih restorana i live svirka. Od ponedjeljka do četvrtka štandovi će biti otvoreni od 16 do 23 sata, petkom od 16 do ponoći, subotom od 12 do ponoći, a nedjeljom od 12 do 23 sata.

Gastro ponuda

Zaljubljenici u roštilj moći će isprobati delicije iskusnih grill majstora, među kojima su Kitchen & Grill PLAC, Maredo, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Wok by Matija i Jack n Bowl. Osigurali smo i chef zonu gdje te očekuju vrhunski meniji poznatog restorana El Toro, a za ljubitelje deserata ekipa iz Palačinke.hr će u slatkoj zoni pripremati svoje dobro poznate palačinke.

 | Author:

Podsjećamo te da sve posjetitelje očekuju odlične pogodnosti. Osim što nećeš morati nositi sa sobom gotovinu, ukoliko se u after work terminu odlučiš platiti Visa beskontaknom karticom automatski ostvaruješ popust. Svaki radni dan od 16-18h trajat će VISA HAPPY HOUR pa ćeš u tom terminu kompletnu ponudu pića i hrane moći isprobati po 10% nižoj cijeni, dok za određena pića vrijediti akcija 'Plati 1, dobiješ 2'!

Glazbeni nastupi

Osim dobre klope, u narednim danima očekuju te i nastupi brojnih bendova i DJ-a koji će dodatno podgrijati atmosferu. Već utorak možeš uživati u nastupu acoustic benda Retrodukcija koji su pripremili pomno odabrane raznovrsne hitove brojnih domaćih i stranih glazbenih velikana, obrađenih na karakterističan i prepoznatljiv način - vrlo energično i drugačije!

 | Author:

Za dobru atmosferu u srijedu zadužen je Elvis Sršen NoA, kantautor i glazbeni producent poznat po hitovima 'Pusti me da sanjam', 'Trag' i 'Ritam ljubavi', a u četvrtak će posjetitelje zabavljati Zembo Latifa. Poznavateljima domaće rap scene ime Zembo Latifa nije nimalo strano zahvaljujući svom djelovanju u rap skupini Dregermajster Crew i DJ-anju u sklopu kolektiva BLAW:BLAW, nakon čega se uspio profilirati kao solo izvođač s hit singlovima i albumom prvijencem objavljenim uslijed pandemije koronavirusa.

U petak će Zagrepčane na noge podinuti Bolesna braća - jedna od omiljenih domaćih hip hop skupina koju čine reperi Baby Dooks (David Vurdelja) i Bizzo (Pero Radojčić), dok će pozornica u subotu biti rezervirana za grupu Detour.

Vidimo se na Jarunu!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.