Najave 21. travnja 2018.

Kako su craft piva promijenila pivarsku scenu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
S obzirom na to da je hrvatska pivarska craft scena posljednjih godina doživjela totalni „boom“, studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu su htjeli saznati više pa organiziraju konferenciju na svom fakultetu.

Ako dolazite na 2. Zagreb Chill&Grill, a želite se malo uputiti u svijet craft piva i pivarstva, imate sjajnu prliku naučiti iz prve ruke o čemu se tu u biti radi. Sjajni gosti, krema hrvatskog craft pivarstva na ovom će vam panelu pokušati riješiti sve nepoznanice!

Craft | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Prvo će poznati homebrewer Goran Kramarić održati predavanje vezano uz kućnu proizvodnju piva.

Nakon njegovog predavanja će biti otvoreni panel naziva “Kako su craft piva promijenila pivarsku scenu“ na kojem će sudjelovati moderator Domagoj Jakopović Ribafish, Andrej Čapka (Zmajska pivovara), Ivan Nauković (Pivovara Medvedgrad), Krešo Marić (Daruvarska pivovara) i Jakov Kolega (Agrarno savjetovanje). 

 | Author: Promo foto: Promo

Nakon panela, vrijeme je za vaša pitanja i polagan ali siguran ulazak u svijet crafta te mala škola na Zagreb Chill&Grillu ovaj vikend!

Vidimo se 24.4. na Agronomskom fakultetu u 14:00.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.