Najave 03. lipnja 2019.

Koncert Mile Kekina uz Palfija i BarBaQ!

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ako volite otići na koncert, ali tamo ili nema ništa za pojesti, ili je bolje da nema ništa za pojesti... Imamo rješenje!

U pivovari na kraju grada, sjajnom ambijentu koji voli i ples, i glazbu i sve žive pivske stilove, ovoga će se četvrtka 6. lipnja dogoditi jedan sjajan spoj. Naime, frontmen Hladnog Piva Mile Kekin, predstavit će svoj solo album Kuća bez krova uz jednu izvrsnu kulinarsku kombinaciju.
 

 | Author: The Garden Bar&Kitchen Čakovec foto: The Garden Bar&Kitchen Čakovec

Chef Gardena Marko Palfi i „čovik od dima“, pokretač smoker priče u Hrvata, Mojmir Žuvela, za ovu će priliku raditi specijalni meni koji će se služiti prije, tijekom, a nadamo se i poslije koncerta.

 | Author: Facebook foto: Facebook

Također, u igru su se ubacili i OPG Hažić sa svojim prirodnim sokom od jabuke, OPG Bratko i njihovo bobičasto voće, OPG Vuri s najboljim kultiviranim šparogama, OPG Jambrović s krumpirom te OPG Hranjec s muškatnim tikvama i batatom.


 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish
Gospodinu Kekinu želimo sjajan nastup sa željom da ubaci i nešto starijih stvari, Mojmiru i Marku mirnu ruku i kvalitetnu vatru i dim u smokeru, a ekipi iz Garden Breweryja da samo tako nastavi s fantastičnim pivima i programom.

Vidimo se u četvrtak od 17.00 kad se otvaraju vrata Gardena, dok sam koncert počinje u 20.00. Cijena ulaznica je 50 kn u pretprodaji i 70 na dan koncerta!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.