Chill&Grill 2020 Sendviči s pilećom roladom po receptu chefa Palfija Chef Marko Palfi demonstrirao je umijeće grillanja na balkonu uz pomoć roštilja na ugljen i nekoliko ukusnih sastojaka. Špajza
Krafting festival Makarska: Oaza glazbe, bonkulovića i sjajnih piva Drugi dan Festivala Makarska Krafting još je bolje spojio vrhunske glazbenike, craft pivo i delicije najpoznatijih hrva… Najave
The Garden Brewery Koncert Mile Kekina uz Palfija i BarBaQ! Ako volite otići na koncert, ali tamo ili nema ništa za pojesti, ili je bolje da nema ništa za pojesti... Imamo rješenj… Najave
The garden Palfi & Colgan predstavljaju indijsku kuhinju! Zadnji Signature Wednesday ove sezone na rasporedu je u srijedu 8. svibnja, a bit će to večer posvećena autentičnoj ind… Najave
Chill&Grill Korejski pork belly skewer by Marko Palfi Na ovogodišnjem festivalu najbolje svjetske hrane ponovo nam je u gostima sjajni Marko Palfi koji će nam spremiti nešto… Špajza
Chill&Grill 3.0 Otkrivamo vam koji će chefovi grilati na Bundeku Treći Chill&Grill počinje već u subotu, 27. travnja, a mi ne možemo dočekati odlične cooking showove... Špajza
The Garden Bar&Kitchen Riblje u Čakovcu: Palfi i Skoko trebali bi češće kuhati zajedno Popularni chef David Skoko gostovao je u čakovečkom restoranu The Garden Bar&Kitchen te zajedno s tamošnjih chefom Mark… Recenzije
talijanska večera Marko Palfi i Gregorio Mannucci zovu na Signature Wednesday! Finalist MasterChefa i odnedavno duša kuhinje The Gardena, Marko Palfi, ponosno predstavlja najpopularnijeg Talijana u … Najave
Blagdanski ručak Sočna purica po receptu chefa Marka Palfija Da bi ostala sočna, aromatizirani maslac treba umasirati u džep između prsa i kože, a reže se tek pola sata nakon pečen… Recepti
The Garden Bar&Kitchen Palfi i Janković otvorili sezonu Signature Wednesday u Gardenu Preradovićevom su se u srijedu mogli čuti uzdasi oduševljenja i iznenađenja. Osim sjajne glazbe, signature Wednesday u … Recenzije
Promjene... Marko Palfi pridružuje se The Garden timu The Garden tim uz svoju filozofiju nerazdvojno veže glazbu, craft pivo, i sjajne događaje, a u novu sezonu ulazi s veći… Špajza
Burgeri, ginovi i kokteli Počeo je Zagreb Burger Festival - evo što se nudi! Dugo očekivani Zagreb Burger Festival otvorio je svoja vrata 13. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Svi gurmani… Najave
Palfi, Bogdan i Janković Što se to kuha u Čakovcu - tri stvari koje morate znati! Ne možemo se odlučiti je li veća vijest to što je Marko Palfi napustio Mundoaku, što su tri chefa, Palfi, Bogdan i Jank… Najave
ISPROBALI SMO ZA VAS Što će se finog kuhati na Zagreb Chill&Grill festivalu Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Z… Najave
ZAGREB CHILL&GRILL Chef Palfi otkriva tajne chillanja&grillanja "Za sočno meso najbitnija je kvalitetna namirnica, kontrola vatre i znanje do koje razine peći koji komad mesa", kaže c… Špajza
Mundoaka Čakovec Spoj vrhunskih pjenušaca i posve drugačijih burgera Drugo gostovanje Matije Bogdana u čakovečkoj Mundoaki okrunjeno je s tri genijalna burgera - s tunom, ovčjim mesom i go… Recenzije
Intervju Matija Bogdan: Ostanak u Hrvatskoj ne dolazi u obzir Matija Bogdan, chef povratnik iz jednog od najboljih restorana svijeta, u suradnji s Markom Palfijem u Čakovečkoj je Mu… Špajza
Food Anarchy Fine dining Marka Palfija i Matije Bogdana Čakovečka Mundoaka već drugu godinu za redom postat će mjesto "gastronomske anarhije". Marko Palfi osmislio je koncept … Najave
Chill&Grill klopa! Mundoaka: Plamen je prijatelj, a ne neprijatelj! Restoran Mundoaka u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici u nepune je tri godine postojanja izrastao u pravi raj za gurmane koj… Najave
Zagreb Chill & Grill Marko Palfi: Čovjek koji definitivno zna s vatrom Marko Palfi, jedan od začetnika velike ideje o promišljenoj street food revoluciji, otkrio nam je najsočnije tajne savr… Najave