Najave 12. prosinca 2023.

Veliki chefovi kuhaju za male zmajeve!

Fooling Around
Na prvom humanitarnom kuhanju sudjeluju chefovi Marko Palfi i Matija Bogdan foto: Sandro Sklepić
gastro postao gastro.24sata.hr
Fooling Around: Sparkling Edition ovog adventa donosi snažnu humanitarnu priču - veliki chefovi kuhaju za Male zmajeve. Culinary Affair powered by METRO održat će se u četvrtak, 14. prosinca, a potom i 26. i 28. prosinca od 16 do 18 sati pod sloganom "Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen"

Fooling Around: Sparkling Edition adventski je festival koji na najljepšoj zagrebačkoj terasi, Oleander terasi hotela Esplanade, na jednom mjestu okuplja veliku sedmorku. Gastro kreacije ove sjajne adventske lokacije na kojoj se nazdravlja najboljim domaćim i stranim pjenušcima, potpisuje šest najpoznatijih domaćih chefova i jedna chefica.

Ana Grgić Tomić, Deni Srdoč, Mario Mandarić, Matija Bogdan & Marko Palfi, Vid Nikolić i Mate Janković kreirali su street style verzije jela kojima se posjetitelji ovog festivala mogu počastiti do kraja mjeseca. Culinary Affair powered by METRO održat će se u četvrtak, 14. prosinca, a potom i 26. i 28. prosinca od 16 do 18 sati.

 

Fooling Around: Sparkling Edition Možda vas zanima... Posjetili smo Fooling Around i odabrali svoje favorite Recenzije

 

U svoj prepun prosinački kalendar, ovi sjajni chefovi su upisali i vrijeme koje će izdvojiti kako bi, kuhajući uživo pred posjetiteljima, podržali rad udruge Mali zmaj. Darovat će svoje vrijeme i ono najbolje od sebe, svoju kulinarsku vještinu, kako bi pripremili jela čijom će prodajom prikupiti sredstva za free store Udruge u koji svi korisnici imaju pravo doći i prema uvjetima udruge odabrati namirnice koje su im potrebne.

 | Author: Fooling Around: Sparkling Edition Fooling Around: Sparkling Edition foto: Fooling Around: Sparkling Edition

Namirnice za svaki od termina održavanja humanitarnih kulinarskih performansa osigurat će METRO koji je u javnosti već prepoznat kao tvrtka koja podrškom humanitarnim aktivnostima želi ostaviti dobar trag u društvu.

U pripremanju jela chefovima će pomoći po dvoje djece iz udruge Mali zmaj. Misija ove udruge jest pomoć i poboljšanje kvalitete života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama. Građani Zagreba i svi gosti koji dolaze u grad doživjeti ga u ovom posebnom blagdanskom ozračju, pozvani su doći i kupnjom jela podržati ovu humanitarnu gastro priču kojom se želi poručiti "Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen".

Fooling Around | Author: Sandro Sklepić Za Male zmajeve kuhat će i Vid Nikolić foto: Sandro Sklepić

Fooling Around: Sparkling Edition otvoren je radnim danom od 12 do 23, a vikendom od 11 do 23 sata. Svaki dan su za dobru vibru zaduženi DJ-evi, a srijedom se održavaju koncerti. Tako je 15. prosinca na rasporedu koncert Dino Dvornik Tribute banda, 20. prosinca nastupa Abba Real Tribute band, a 27. prosinca sviraju Robert Mareković i Swingers band.

Sve detalje o bogatom gastro i glazbenom sadržaju pratite na FOOLING AROUND društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

Fooling Around | Author: Sandro Sklepić Akciji se priključio i Mate Janković foto: Sandro Sklepić

 

Fooling Around Možda vas zanima... Svi detalji festivala Fooling Around: Sparkling Edition Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.