Bit će tu pripreme kobasica, mesnih terina i pašteta, mirisnog kruha i peciva, ali i uvijek, u ovo vrijeme, dobrodošlih slanih i slatkih knedli. Kulinarsko druženje nastavit ćemo, geografski malo zapadno, u koloritnim okusima i mirisima kuhinja Meksika i Južne Amerike, a završiti slatkom radionicom u kojoj spajamo čokoladu, crème brûlée i blondies sa začinskim biljem.
Odaberite temu, uplatite radionicu i pridružite nam se u stjecanju novih kulinarskih doživljaja.
10.01.2017. Slasne kobasice – Predavač: Ivan Milas
14.01.2017. Kruh i peciva sa starterom – Predavač: Bojana Bukvić
17.01.2017. Južnoamerički specijaliteti – Predavač: Marina Sanguinetti
19.01.2017. Slatke i slane knedle – Predavač: Berislav Lacković
24.01.2017. Okusi Meksika – Predavač: Marijana Zlomislić
26.01.2017. Mesne terine i paštete – Predavač: Marina Sanguinetti
31.01.2017. Mirisni deserti – Predavač: Bojana Bukvić
Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje.
Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru nudimo vam popust u iznosu od 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja.
Našu radionicu možete nekome i pokloniti. Darujte originalno kulinarsko iskustvo kupnjom našeg poklon bona. Za više pročitajte ovdje.