Najave 06. srpnja 2018.

Lavazza će na Wimbledonu poslužiti 500.000 šalica kave

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju kave, Lavazza, vraća se na ovogodišnji Grand Slam turnir kao službena kavu Wimbledona. Partnerstvo, koje sada traje već osam godina, postaje sve uspješnije i nastavit će se do 2019. godine.

Tom prigodom Lavazza drugu godinu zaredom želi dobrodošlicu svom globalnom ambasadoru turnira - teniskoj legendi Andreu Agassiju. Agassi će biti u dobrom društvu budući da Lavazza ugošćuje i druge značajne ličnosti iz svijeta tenisa čija imena ćemo uskoro otkriti.

 | Author: Promo foto: Promo

Lavazza također na travnjake najprestižnijeg britanskog teniskog turnira donosi i kulinarsku izvrsnost i eksperimentiranje. Dovodi svoje svjetske chefove-ambasadore iz nekih od najpoznatijih restorana na svijetu s Michelinovim zvjezdicama, uključujući britanskog chefa Shauna Rankina iz Ormer Mayfaira i renomiranog talijanskog chefa Carla Cracca, kao i slavnog chefa Ernsta Knama.

Mnoge Lavazzine ključne ambasadore možete opaziti u najslavnijem britanskom redu za kupnju ulaznica  tijekom prvog tjedna Grand Slam turnira u Lavazzinom Queue Caféu gdje obožavatelji mogu svratiti na besplatnu Lavazza kavu bi se “opskrbili gorivom” prije ulaska na turnir. Slavni Ripplemaker također će biti na licu mjesta, omogućujući posjetiteljima da svoja pjenasta cappuccina i latte kave personaliziraju svojim selfijima (ili fotografijama svojih omiljenih teniskih idola!).

Potpredsjednik Lavazze, Marco Lavazza, izjavio je: "Lavazza je oduševljena nastavkom odnosa s turnirom The Championships, Wimbledon, kao i s kultnim ličnostima koje ljubitelji tenisa dolaze upoznati i koje vole, uključujući i našeg globalnog ambasadora Andrea Agassija koji će zauvijek će biti povezan s Wimbledonom gdje je osvojio svoj prvi Grand Slam naslov. Jako smo ponosni na to što nastavljamo podupirati jedan od najvećih teniskih turnira na svijetu."

 | Author: Promo foto: Promo

Turnir u Wimbledonu počeo je u ponedjeljak 2. srpnja te traje do nedjelje 15. srpnja 2018., a Lavazzinih 100 profesionalnih barista spremno je poslužiti 500 tisuća ljubitelja tenisa autentičnom talijanskom kavom na 60 punktova tijekom dvotjednog turnira.

Za mnoštvo ljubitelja tenisa, kako unutar prestižnih terena Wimbledona, tako i vani u redu za kupnju ulaznice gdje gledatelji željno iščekuju ulazak, kava Lavazza posluživat će se u raznim klasičnim i posebnim izdanjima kako bismo privukli i britansku i međunarodnu publiku.

Učvrstivši globalnu predanost tvrtke tenisu, Lavazza zadržava svoju poziciju jedinog branda na svijetu za hranu i piće koji je partner sva četiri Grand Slam turnira - već treću godinu zaredom - poslužujući najprodavaniju talijansku kavu više od tri milijuna ljubitelja tenisa na prestižnim turnirima Roland Garros, US Open i Australian Open, pored Wimbledona.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.