Najave 14. travnja 2021.

Ljubitelje pistacije razveselit će nova ponuda Orijenta

foto: Orijent
gastro postao gastro.24sata.hr
Bogatoj ponudi Orijenta pridružena su četiri slatka noviteta. Inspiraciju su ovog puta pronašli u pistacijama...

Zagrebačka slastičarnica Orijent ne posustaje ni nakon više od osam desetljeća kontinuiranog rada; u proljetnu sezonu ušli su s čak četiri noviteta. Ponudi torta pridružili su dekadentnu kombinaciju pistacije i kupina, a izbor individualnih slastica proširili su kupolastim kolačem od pistacije, čokolade, naranče te borovnica.

Proljeće u Orijentu je očito u znaku pistacije, pa tako i u škrinji s njihovim prepoznatljivim sladoledima. Osim pistacije s kupinom, pažnju su privukli neuobičajenom kombinacijom s komadićima baklave. Ova rapsodija okusa, inspirirana Istokom, zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

 | Author: Orijent foto: Orijent

Nove slastice dostupne su u slastičarnicama Orijent u Maksimirskoj i Petrinjskoj. Cijelu ponudu također možeš pregledati i naručiti putem dostavnog servisa Wolt. Vrijedi napomenuti da na tvoja vrata mogu stići i pakiranja sladoleda od 425 ili 875 g - s  dva okusa po izboru.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.