Najave 05. veljače 2021.

Ljubitelji sladoleda su odlučili – vraća se Bubi!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovog ljeta moći ćeš uživati u retro sladoledu s okusom žvakaće gume...

Ledo je objavio pobjednika svog "RETRO" natječaja; u škrinje sa sladoledom vratit će se - Bubi. Riječ je o sladoledu s okusom žvakaće gume koji je bio izuzetno popularan devedesetih. 

Bubijeva su konkurencija bili Njofra, sladoled od vanilije s kakao preljevom i cornflakes posipom, te Top Mix s kivijem, marakujom i kakao preljevom. Glasanje je trajalo od 19. siječnja do 1. veljače, a odluku o sladoledu povratniku donijelo je čak 70.000 glasača. 

„Iznimno nas veseli vidjeti tako veliki odaziv i interes naših vjernih potrošača za sudjelovanjem u Ledo RETRO natječaju. Zaista se uvijek iznova trudimo pružiti im neko dodatno iskustvo, stoga nam je izuzetno drago da su upravo naši potrošači u tako velikom broju sudjelovali u odabiru proizvoda za nadolazeću sladolednu sezonu. Iako je borba bila izuzetno tijesna, pobijedio je proizvod kojeg potrošači željno iščekuju dugi niz godina, a koji potvrđuje našu dugogodišnju tradiciju i kontinuiranu kvalitetu koju potrošači prepoznaju i zbog koje ostaju vjerni Ledo proizvodima“, istaknula je Stela Ilijaš, pomoćnica direktora marketinga i razvoja.

 

Imamo pobjednika Ledo „RETRO“ natječaja – vraća nam se BUBI!!!

Objavljuje LedoPetak, 5. veljače 2021.

 

Veselimo se Bubiju!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.