Najave 09. ožujka 2018.

Mini Quattro Romance – najmekaniji spoj četiri okusa

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ledo po prvi puta predstavlja obiteljski sladoled soft ice recepture – novi Mini Quattro Romance. Atraktivne kombinacije okusa, novi Quattro je nešto potpuno drugačije od svega na što ste naviknuli!

Baš kao i sa sladoledom Soft Ice Cookie, uz novi Mini Quattro Romance više nema čekanja da bi svima poslužili omiljenu poslasticu. Njegova posebnost krije se u inovativnoj formuli koja mu daje mekanu strukturu čak i na -18 stupnjeva pa u bogatstvu neodoljivih okusa možete uživati čim ga izvadite iz zamrzivača.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Prepustite se odmah sladolednim okusima tamne čokolade, panna cotte s preljevom od kupine te okusima kupine i šumske jagode s preljevom od bijele čokolade i finim posipom od komadića mliječne čokolade.

Nova receptura Soft Ice - prvi puta dolazi iz Leda! Priuštite ukućanima, gostima ili sebi sasvim novo iskustvo uz finu kombinaciju četiri okusa i mekanu strukturu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.