Najave 02. svibnja 2023.

Na Brundanju nas čeka vrhunsko craft pivo i hrana, ali i odlična glazba

Craft pivo
Craft pivo foto: Elevate/Pexels
gastro postao gastro.24sata.hr
U društvu Pivovare Medvedgrad u subotu 17. lipnja održat će se Brundanje - Craft, Rock & Street Food Festival na kojem će posjetitelji uživati u izvrsnoj hrani i pivima, ali i vrhunskoj glazbi bendova Kojoti, Letu štuke i Jonathan

Voljeli biste odabrati svoj najdraži pivski stil, između više od 10 vrsta craft piva? Zagristi u sočni burger ili wrap? A sve to začiniti dobro poznatim ritmovima i pjesmama legendarnih Kojota, Letu Štuke i Jonathana? Dođite u subotu, 17. lipnja u dvorište Pivovare Medvedgrad, u Huzjanovu ulicu 36 i guštajte u Brundanju - Craft, Rock & Street Food Festivalu.

   | Author: Izvan Fokusa Brundanje - Craft, Rock & Street Food Festival foto: Izvan Fokusa .

Od 17 do 19.30 h svi zaljubljenici u fine svijetle i tamne pivske kapi moći će upoznati pivske okuse na izvoru, razgledati pivovaru i otkriti neke tajne najstarije craft pivovare, koja od 1994. godine kuha nefiltrirano pivo, bez konzervansa i surogata, isključivo od najboljih prirodnih sastojaka, uz primjenu moderne tehnologije i tradicionalnog načina proizvodnje.

Ovaj je koncept nastavak vrlo uspješne proslave 25. rođendana Pivovare Medvedgrad iz 2019. godine, koji je kulminirao koncertom Hladnog piva, a koji bi, prema riječima organizatora, trebao postati tradicionalni događaj.

 | Author: Julien Duval Brundanje - Craft, Rock & Street Food Festival foto: Julien Duval

Na ovaj način, sljubljivanjem bogatog izbora craft piva, odličnih bendova i isto tako kvalitetnog street fooda posjetitelji dobivaju kompletan doživljaj. Od 19.30 počinje zagrijavanje s predgrupom, nakon čega slijede svirke Jonathana, Kojota i benda Letu Štuke, a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Žeđ posjetitelja gasit će više od deset vrsta piva, među kojima se ističu Zlatni medvjed, Grička vještica, Fakin IPA i Baltazar, uz street food pojačanje: tri food pointa. Mlada ekipa Picnica iz Zadra već se više puta dokazala kvalitetom, odličnom atmosferom i osvojenim nagradama za svoje street food specijalitete.

 | Author: Shutterstock Craft pivo foto: Shutterstock

Munchy je dobro poznato ime svima, koji posjećuju street food festivale, a ponuda im je ‘za prste polizati'. Poželite li inspiraciju za pripremiti slastan burger, koji će oduševiti vaše okusne pupoljke, svratite do trećeg food pointa M Brothersa i kušajte njihove mesne delicije.

Predlažemo da na Brundanje dođete organiziranim prijevozom autobusima, koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana, a dolazite li u vlastitom aranžmanu osiguran vam je besplatan parking. Plaćanje je moguće isključivo kartično, a ulaznice od 5. svibnja potražite na entrio.hr.

Za dodatne informacije posjetite web, Facebook i Instagram Pivovare Medvedgrad.

 | Author: Julien Duval Brundanje - Craft, Rock & Street Food Festival foto: Julien Duval

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.