Najave 28. kolovoza 2023.

Na slatkom kiosku u centru Zagreba nude fini sladoled

kofer.
kofer. slaja foto: Instagram @kofer._
gastro postao gastro.24sata.hr
Brend kofer. dosad smo znali po začinima, ginovima, čajevima u rinfuzi..., a odsad ćemo ih spominjati i zbog finog sladoleda, i osvježavajućih napitaka koji se mogu nabaviti u njihovom go to kiosku u Mesničkoj

Brend kofer. do sada smo prije svega znali po začinima i odličnim ginovima, čajevima u rinfuzi… te drugim artiklima koje imaju u ponudi, a odnedavno spominjat ćemo ih i zbog finih sladoleda, svježe cijeđenih sokova i drugih osvježavajućih pića te svježeg voća!

Naime kofer. u novom go to kiosku, u samom centru Zagreba, u Mesničkoj 6, odsad nudi fine sladolede, koje su nazvali kofer. slaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kofer. (@kofer._)

"kofer. slaju možete dobiti u kornetu s posipom od limete ili čokolade (1,70 eura) te u čašici u okusima višnja čokoladni brownie, karamel crumble slani  i pistacija preljev i komadići (2,50 EUR)", pohvalili su se iz kofera na društvenim mrežama.

Ostatak njihove osvježavajuće ponude čine ledena kava, prirodni ledeni čaj, limunada, svježe cijeđeni sok od naranče, svježa lubenica ili ananas! Idealno za vruće dane, ali i one nešto svježije kad ti se jede nešto slatko.

Samo pripazi da ne navratiš izvan radnog vremena, a ono je od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.

 | Author: Instagram @kofer._ kofer. slaja foto: Instagram @kofer._

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.