Najave 04. lipnja 2018.

Premium salame Croatica dobile vatreno pojačanje

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Krenite na putovanje najboljim okusima Hrvatske i začinite ga novim salamama Panonica Croatica s paprom i čili papričicom.

Ako ste se pitali kako u jednom potezu kušati najbolje od Hrvatske, odgovor ćete pronaći u Gavrilovićevim premium trajnim salamama Croatica koje svojim okusom odražavaju veliku tradiciju, specifičnost svakog našeg podneblja i temeljne značajke kojima se odlikuju vrhunski proizvodi Gavrilovića. A kako bi putovanje najboljim okusima Hrvatske bilo još nezaboravnije, dodatno smo ga začinili salamama Panonica Croatica s paprom i čili papričicom.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Paprene i ljute salame Panonica Croatica šireg su promjera od standardnih kobasica koje osvajaju aromatičnim okusom i mirisom zahvaljujući kvalitetnim začinima od kojih dominira papar u zrnu te paprika i sitni komadići čili papričice, a sve to podcrtava tradicionalna receptura zrenja kvalitetnog svinjskog mesa na bukovu drvetu. 

Sve to čini premium salame Panonica Croatica s paprom i čili papričicom kraljicama svakog obiteljskog stola i siguran izbor svakog gurmana. 

Jedino preostaje potražiti nasmiješeno lice djevojčice Jelice i etiketu na kojoj su istaknuta zrnca papra ili čili papričice. I vrhunska obiteljska gozba je osigurana. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.