Najave 13. ožujka 2018.

Najveći st. Patricks festival u samom centru Zagreba

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
U Harat’s pub Potepuhu, najvećoj franšizi irskih pubova u svijetu, očekuje vas nezaboravna proslava najdražeg nam sveca - sv.Patrika.

Doživite tri dana nezaboravne zabave u Harat’s pub Potepuhu, uz irsku glazbu, more zelenog piva te sjajne nagradne igre. Vesela ekipa s okupljanjem kreće u četvrtak, 15. ožujka, a zabava će trajati sve do subote, 17. ožujka, kada će s Opatovine, preko Dolca i Tkalčićeve ulice, krenuti vesela irska povorka predvođena ekipom iz kazališta Komedija, fantastičnim bendom, muškarcima u kiltovima i obaveznim Leprechaunom na čelu.

 

 | Author: Facebook foto: Facebook


Uz autentičnu irsku glazbu, obilje hrane i pića, bit će to zabava koju ne želite propustiti. Naime, u ova tri dana posjetitelji će moći uživati u posebnom zelenom pivu i Jameson whiskeyju po promotivnim cijenama. Također, svakog će se dana održavati live koncerti, a za one gladne autentičnih specijaliteta, posluživat će se slastan irski gulaš. 

Dopustite da vam se osmiješi irska sreća i zabavite se s ekipom Harat'sa na najzeleniji dan u godini.

Više detalja potražite na Facebooku.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.