Najave 14. rujna 2023.

Ne propustite proizvode domaćih OPG-ova od sutra do 17. rujna na Bundeku

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr

Tvrtka ABC-RENT uspješno je održala svoj prvi sajam OPG-ova pod sloganom “Zdravo je pravo!” na Zagrebačkom Bundeku u periodu 31.03.-02.04.2023. Na sajmu je bilo prisutno preko 85 izlagača iz cijele Hrvatske, a uz bogatu ponudu raznih OPG-ovaca, uživalo se u bogatoj gastronomskoj ponudi I zabavnom programu. ABC-RENT je nastavio sa sajmovima i u ljetnom terminu odradio jedam uspješan sajam u Svetom Petru u šumi u mjesecu srpnju. 

 | Author: Posljednji i najveći sajam u nizu za ovu godinu održati će se ponovno na Zagrebačkom Bundeku u period od 15-17.09.2023. 
Stoga, ako ste ljubitelji domaće hrane i volite kupovati kod provjerenih proizvođača, svakako posjetite sajam na kojem će izlagati preko 90 izlagača iz cijele Hrvatske. 
Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.
Svaki dan od 10.00-21.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, mikropovrće, sadnice, proizvodi od ljekovitog bilja i terapeutske kreme, te razni likovni uradci, nakit, slike i rukotvorine te još mnogobrojna iznenađenja.

Posjetitelje očekuje bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana trajanja sajma: otvaranje programa uz nastup pijanista Vitormira Ivanjeka, gostovanje tri dječja zbora: Zagrebački anđeli, Kikići & Genijalci, te Cvrkutanci, a nastupit će i KUD Croatia, KUD Gradići, te KUD Stupnik i zbor Agram Angels, koji će počastiti posjetitelje tamburaškom izvedbom te tradicijskim plesovima starijih i mlađih članova. Također nastupiti će i Zbor Prečko 50+ I Iblerovci 77+ te zbor osnovne škole Središće - Moderato, a svojim nastupom goste će počastiti i ansambl sastava Danice. U nedjelju posjetitelje očekuje kulinarski show Alma Čatlaka koji će pripremati jela pripravljena s namirnicama izlagača na sajmu OPG-ova, a pripremljena hrana moći će se i degustirati. Posjetitelje očekuje I bogata tombola s proizvodima OPG-ovaca. 

 | Author: Mališani će uživati u dječjim igrokazima, ali i u prikazu rada nekadašnjih starih zanata poput mlinara, kovača, a moći će se provozati i na starinskom vrtuljku s košarama starih zanata Hlebine, a zabavljat će se i uz bogatu ponudu lunaparka Madi koji će biti postavljen u sklopu sajma. 
Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se catering Bračić, plant -based restoran “Oaza Joyful Kitchen” te mnogobrojni drugi izlagači koji će vaše nepce počastiti fritulama, palačinkama, priordnim sokovima i ostalim delicijama.
Nakon povratka s mora i završenih godišnjih odmora, te upravo nakon početka školske godine ovaj je sajam savršena prilika da na jednom mjestu nabavite sve svoje zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane namirnice s kojima ćete u zdravom ritmu krenuti u jesen i omogućiti sebi da vasa kuhinja uvijek bude bogata domaćim proizvodima OPG-ova iz cijele Hrvatske. Ovo je svakako I prilika da kupite neki poklon nekome od svojih bližnjih, ili obnovite svoju zbirku nakita, umjetnina i sl. 
Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i osnovna želja organizatora – da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente.

 | Author:

Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja, kupite kvalitetne proizvode ili pronađite neki poklončić za svoje najmilije. Dobro se zabavite, naučite nešto novo i kreativno,provozajte se u lunaparku a i prisjetite se kako su nekad naši stari jeli, pili i živjeli. 

Sve informacije o eventu potražite na: Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo" Zagreb (Bundek) | Abc rent (abc-rent.hr)

 | Author:

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.