Najave 27. veljače 2019.

O'brok: Večeri Istre u srcu Zagreba

foto: Domagoj Jakopović Ribafish
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako je novo ime na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, restoran O'brok više ne treba posebno predstavljati.

Svojim pomno biranim namirnicama, domaćim receptima, vrhunskim vinima, ugodnim interijerom i lokacijom u rodnoj kući Augusta Šenoe u samom središtu Zagreba, na adresi Langov trg 6, O'brok je u vrlo kratkom roku prepoznat od strane građana, ali i gostiju grada.

 

 | Author: O'brok foto: O'brok

Da kreativnost nikada ne spava u kuhinji restorana O'brok, dokazuje i činjenica kako se stalno nešto fino kuha! Ovoga puta to su „Večeri Istre u srcu Zagreba“ koje mnogi nestrpljivo očekuju. To i ne čudi, s obzirom na to da će se na tanjurima pronaći domaći istarski pršut i sir, salama od boškarina, sir s tartufima, istarski ombolo, istarska maneštra, juha od terana, fuži s tartufima, puževi, kobasica kuhana u malvaziji, žgvacet, istarska bijela torta i još mnogo toga. Naravno, služit će se i dobro poznata, premium  istarska vina Franc Arman.

 

Možda vas zanima... O'brok: Meka za ljubitelje mesa crne slavonske svinje Recenzije

 

Ovo je i više no dovoljno razloga za posjetiti O'brok i uživati u  „Večerima Istre u srcu Zagreba“ koje će se održavati od 28. veljače do 17. ožujka 2019. godine svakoga dana osim nedjelje od 17 do 23 sata. 

 | Author: O'brok foto: O'brok

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.