U dvorištu Zrno Bio Bistroa i AHA wine bara u samom centru Zagreba, u Medulićevoj ulici, održao se najmanji Wine&Food festival koji je postao pravi epicentar ljetnog uživanja, degustacije hrane i vina i uživanja. Uživalo se u slow food tacosima i prirodnim vinima.
Na meniju su bili ručno rađeni tacosi sous chefice Zrna Antee Piplice, servirani uz čaše prirodnih vina iz podruma Aha wine bara, dok je za atmosferu bila zadužena DJ Fidar (Ivana Rakamarić).
Održan najmanji Wine&Food festival
Intimno i neopterećeno
“Željeli smo napraviti nešto intimno i neopterećeno, događaj gdje hrana i vino imaju jednaku ulogu kao i dobra energija", poručio je Tino Pattiera, vlasnik Aha wine bara.
“Ovaj mali festival prava je prilika da pokažemo koliko je ‘malo’, ako je osmišljeno s pažnjom, zapravo dovoljno", poručila je pak Dina Frleta, voditeljica Zrno Bistroa.
Savršenu nedjeljnu ljetnu atmosferu ovog preslatkog mini festivala osjeti i u našoj galeriji fotografija, za koje je zaslužan Pixsellov Marko Šeper: