Najave 02. lipnja 2023.

Oreo keksi dobili ljetnu verziju – okus šećerne vate vraća u djetinjstvo!

Oreo Cotton Candy
Oreo Cotton Candy foto: Oreo
gastro postao gastro.24sata.hr
Oreo Cotton Candy keksi vraćaju se na tržište nakon 10 godina, i svi im se jako vesele! Ljeto može početi!

Amerikanci se vesele – na njihovo tržište 5. lipnja vraća se, ali u posebnom, limitiranom izdanju, legendarni okus Oreo keksa – šećerna vata (ili vuna, sasvim svejedno). Keksi Oreo Cotton Candy vraćaju se nakon 10 godina, a jako im se vesele svi ljubitelji ovih sendvič keksa, u kojima ukusan sloj kreme povezuje dva hrskava keksa.

Ovi Oreos keksi sastoje se od svijetlog keksa (ne crnog kakav je u standardnoj verziji) te kremastog punjenja u dvije boje – nježno plavoj i nježno ružičastoj! Prodavat će se u Americi od 5. lipnja pa sve dok se ne rasprodaju ograničene zalihe i zato, ako imaš rodbinu ili prijatelje u SAD-u koji ovog ljeta dolaze u Hrvatsku - znaš što ti je činiti!

 

oreo, prženi oreo Možda vas zanima... Prženi Oreo keksi su slastica koja oduševljava Špajza

 

Nakon objave na Instagramu brojni obožavatelji ovog posebnog okusa omiljenih keksa vrlo su brzo pozitivno reagirali na vijesti. Neki se prisjećaju njihova okusa od prije 10 godina, a neki jedva čekaju da ih probaju po prvi put.

 | Author: Oreo Oreo Cotton Candy keksi foto: Oreo

 

Možda vas zanima... Sladoled gotov dok kažeš - Oreo! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.