Najave 31. kolovoza 2017.

Osjetite pravi Jack Daniel's Experience!

foto: Dimensions festival
gastro postao gastro.24sata.hr
Osjeti pravi Jack Daniel’s Experience na Dimensions i Outlook festivalima u Puli

Iako je ljetna festivalska sezona na izmaku, organizatori Dimensions i Outlook festivala pobrinuli su se da ima nezaobravan kraj! A gdje je vrhunska glazba tu i Mr. Jack koji se od 1866. sjajno uklapa u svaki glazbeni žanr.

Bez obzira uživate li u zaraznim ritmovima ispred pozornice, na pozornici ili iza pozornice – Mr. Jack je ritual na svakom festivalu!

A vaš se stari prijatelj pobrinuo i za posebna iznenađenja, pa će na spomenutim festivalima svim posjetiteljima ponuditi autentično iskustvo, kroz Jack Daniel’s Experience punkt, vrhunske koktele po posebnim cijenama, jedinstvene darove i osvježenje bez premca, hit piće ljetne sezone, Lynchburg limunadu. 

Mr. Jack je tip koji je odmah s riječi prelazio na djela, stoga je za svoje prijatelje pripremio 2 x 2 seta ulaznica za Dimensions Festival i 2 x 2 seta ulaznica za Outlook Festival. Sve što trebate napraviti jest pratiti Mr. Jacka na njegovoj službenoj hrvatskoj Facebook stranici i ponuditi najbrži točni odgovor na nagradno pitanje. 

I dok se vi zagrijavate za nastupe više od 250 izvođača koji predstavljaju najbolje od elektronske i bass glazbe te soundsystem kulture, Jack je na ledu, hladi se i čeka vas za šankom!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.