Najave 28. ožujka 2023.

Osvoji predivne nagrade koje ti je missGastro pripremio sa svojim partnerima za uskrsno darivanje

gastro postao gastro.24sata.hr

Bliži nam se Uskrs što znači da ćemo se s veseljem okupljati s najdražima oko blagdanske trpeze. Na portalu missGastro tim ćemo  povodom donijeti gomilu super uskrsnih recepata, ali za najslasnija blagdanska jela potrebno je imati najbolje sastojke i alate. A njih u suradnji s partnerima dijelimo u missGastro uskrsnom giveawayu! 

 | Author:

Što možeš očekivati u našem uskrsnom giveawayu?

Puno toga što će obogatiti tvoj blagdanski stol! Od paketa sastavljenih od superfinih suhomesnatih delicija, zamamnih sireva, maslinovog ulja, aromatičnog pekmeza i najčokoladnije čokolade do slow cooked jela, najcjenjenijeg piva i prosecca. Bit će u našim blagdanskim paketima i prigodnih ukrasa koji će zaokružiti blagdanski ugođaj u tvom domu i još toga... 

Kako do nagrade? 

Od sutra prati missGastro Instagram profil i komentiraj, odnosno označi jednu osobu s kojom želiš podijeliti uskrsne delicije. Zatim zaprati missGastro IG profil te IG profil brenda koji je za taj dan pripremio nagradu.
Pobjednike objavljujemo sljedeći dan nakon natječaja. 

Želimo ti puno sreće! 


 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.