Najave 30. ožujka 2023.

Osvojite paket Estrella Galicia piva i Astoria prosecco s kojima ćete nazdraviti sa stilom!

foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
I danas smo za vas pripremili super nagradu povodom Uskrsa! U suradnji s Roto svijet pića missGastro vam poklanja paket premium piva i mirisni prosecco, a na vama je samo da posjetite missGastro profil na Instagramu i odradite tri jednostavna koraka naznačena u opisu objave.

Još vrlo malo je ostalo do Uskrsa. Mnogi su već polako počeli s pripremama za najveći kršćanski blagdan - ukrašavaju se domovi, traga se za inspiracijom za oslikavanje pisanica i polako obavlja kupovina namirnica za francusku salatu, puricu i mlince i ostale tradicionalne uskrsne delicije.

Okupljanje oko stola za Uskrs nije samo uživanje u hrani, već ujedno i prilika za druženje s obitelji i stvaranje divnih uspomena. A kako biste uz omiljenu uskrsnu trpezu sa svojim najmilijima mogli nazdraviti još ljepšim zajedničkim trenucima, missGastro vam u suradnji s Roto svijet pića poklanja paket premium Estrella Galicia piva koje možete poslužiti uz blagdanski ručak ili iskoristiti u jelima, kao i Astoria prosecco koji će staviti završni pečat na ukusan ručak. A ovog Uskrsa Roto je za svoje kupce pripremio preporuku pića za Uskršnji stol

Estrella Galicia pivo omiljeni je izbor Španjolaca

Povijest Estrella Galicia piva seže u daleku 1906., a u zadnjih 10 godina je najbrže rastući brend na Španjolskom tržištu. Izvozi se u više od 30 zemalja i posluje pod sloganom: ''We want to be the most loved beer, not the most sold'', što u doslovnom prijevodu znači: ''Želimo biti najvoljenije pivo, a ne najprodavanije''.

Estrella Galicia je broj jedan pivo u Španjolskoj. Svako pivo proizvedeno je isključivo u Španjolskoj po jedinstvenoj recepturi. Proizvodi se bez dodanih šećera ili drugih aditiva, a svi sastojci korišteni u proizvodnji su iz vlastitog uzgoja. 

Perjanica Estrella Galicia pivovare je Estrella Galicia Cerveza Especial s 5,5% alkohola. Riječ je o pivu svijetle zlatne boje, odabranih žitarica i posebno gorkog hmelja. Proces kuhanja, fermentacije i sazrijevanja odvija se više od 20 dana, zbog čega pivo Estrella Galicia Especial ima ugodan i karakterističan okus hmelja.

Uz Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% u ponudi je još i Estrella Galicia 0,0% bezalkoholni Pilsner, Estrella Galicia bezglutensko pivo i premium linija 1906 Reserva Especial, 1906 Black Coupage, 1906 Red Vintage i 1906 Galician Irish Red Ale.

Astoria Corderie Prosecco Superiore D.O.C.G.

Nakon ukusnog ručka valja nazdraviti uz čašu pjenušavog prosecca, a Astoria prosecco je savršen izbor za proslave, blagdane ili jednostavno prilike kada se okupe obitelj i prijatelji. Ovaj zapanjujuće mirisan prosecco oduševit će vas svojim intenzivnim aromama zrelog, zelenog voća kao što su dinja, limun i citrusi. 

Astoria prosecco je nježne slamnatožuto boje, sitne i trajne pjenušavosti, elegantnog i tipično voćnog mirisa. Iako je luksuzan dizajn boce vrlo impresivan, upravo je okus onaj koji obara s nogu - bogat, harmoničan i ugodno svjež.

Osim uz deserte, prosecco možete poslužiti i kao aperitiv, uz lagana predjela i morske plodove ili za samostalno uživanje.

Sudjelujte u nagradnom natječaju

Uključite se u nagradni natječaj na missGastro profilu na Instagramu i proslavite Uskrs uz premium Estrella Galicia pivo i Astoria prosecco koji vam poklanja Roto svijet pića

Sve što trebate napraviti kako biste ušli u bubanj za izvlačenje nagrade je odraditi 3 jednostavna koraka koja se od vas traže: lajkati objavu nagradnog natječaja, zapratiti @missgastro_hr i @roto_dinamic te u komentaru označite jednu osobu s kojom biste voljeli nazdraviti uz pivo i prosecco. Nije komplicirano, zar ne?

Igramo se do petka 31.3.2023 u 16h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 15:11 30. Ožujak 2023.

    Dobra piva