Najave 21. lipnja 2018.

Otkrijte čiji je burger osvojio Dubravka

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što je u gastro izazovu "Ljubav ide kroz želudac" isprobao tri burgera, sudac Dubravko morao je odlučiti čiji je bio najbolji...

Jelena Jurić (26), Natalija Cvjetković (27) i Kristina Čebić (22) u gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’, koji 24sata radi s Lidlom, borile su se za titulu najboljeg burgera. A u šestoj epizodi ovog serijala sudac Dubravko Miličić (39) i službeno je odlučio  - Natalija je napravila najbolji burger.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Podsjećamo, upravo ga je ona osvojila ‘vatrenim’ burgerom koji je bio začinjen ljutim feferonima. Radila je teksaški burger i njime unijela dašak Amerike u roštiljanje, a od sastojaka je, osim mesa, koristila i papar, sol, papričice, whisky, crveni luk i gljive. Ovaj burger je toliko oduševio Dubravka da joj je htio dati i dvije ocjene deset.

Na samom kraju serijala, Dubravko je otkrio i neke svoje trikove za spravljanje savršenog burgera:

  1. Zlatni četverougao za roštilj su: roštilj, vatra, meso i žene.
  2. Idealno je da posoljeno meso odstoji minimalno dva sata, a bilo bi još bolje da odstoji cijelu noć.
  3. Ako nemate kocke za potpalu vatre, ima jedna genijalna stvar - to je tortilja. Ako ste mislili da je to samo za jelo, netko vas je gadno nasanjkao, tvrdi Dubravko.
  4. Ako želite da roštilj ima prepoznatljiv okus odnosno da bude drugačiji od ostalih, u vatru možete staviti grančicu masline.
  5. Kad se burger stavi na roštilj ništa ga ne smije ometati u tom procesu. Ne smije se dirati ničime. Jedino pogledom, zaključuje Dubravko.

Šestu epizodu reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac', koji 24sata radi s Lidlom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas od 15:00 sati. Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

POGLEDAJTE PETU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC'

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.