Najave 20. veljače 2020.

Pizzeria O'Hara uvela je dostavu i predstavila novo tijesto za pizzu

foto: O'Hara/Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Od sada svoju pizzu iz O'Hare možeš dobiti uz pomoć dostave i s novom vrstom tijesta!

Dobro je poznat problem prilikom dostave hrane iz restorana - u mnogo slučajeva ona dođe već ohlađena, a tu je i pitanje aranžiranja, ali pizzeria O'Hara odlučila je tome stati na kraj i napraviti ovaj prijelaz na novu vrstu poslovanja na drugačiji način. 

Stoga, osim novosti koja se odnosi na činjenicu da sada svoju O'Hara pizzu možeš naručiti dostavom, ona je napravljena i na posebnoj vrsti tijesta koje je, kako stoji na njihovim službenim stranicama, "zadržalo karakteristike pravog napoletanskog tijesta uz minimalne izmijene u receptu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O'Hara Zagreb (@oharazagreb) on

Kako navode, sve dostavne pizze dolaze i s polutvrdim kravljim sirom, ali ako želiš baš 'original' pizzu samo na tvoj zahtjev oni će na nju staviti i mozzarellu ili koristiti regularno tijesto koje je, kako naglašavaju - "najbolje izravno iz peći."

Ovim korak ova je poznata pizzeria s Malešnice povećala obujam svojega poslovanja, a za one koji razmišljaju o naručivanju - dostava se vrši na području Španskog (zapadno od ulice Jankomir, sjeverno do Aleje Bolonje, a istočno uz ulicu Oranice) i Vrbana (zapadno od ulice Svilkovići, južno do ulice Savka opatovina i Aleje Matije Ljubeka te istočno do Ulice Hrvatskog sokola). Dodatne informacije možeš vidjeti na njihovoj službenoj stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O'Hara Zagreb (@oharazagreb) on

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.