Najave 29. kolovoza 2022.

Popularni Zagreb Burger Festival stiže na Trg dr. Franje Tuđmana

Zagreb Burger Festival
Od 8. do 18. rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana imat ćeš priliku isprobati ukusne burgere foto: Sandro Sklepić
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagreb Burger Festival odlučio se malo skitati u vrućim ljetnim mjesecima pa je krenuo u Pulu. Super se proveo s Puležanima, a znatiželja da je dovela i do Špancirfesta, gdje se do mile volje špancirao jedanaest dana.

No, došlo je vrijeme za povratak kući, jer ipak je doma najljepše pa se već uvelike sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Novi i kreativni koncepti, craft slastice i rashlađena pića očekuju svoje goste na petnaestak kućica. Uz mesne poslastice već poznatih hrvatskih Chefova Mate Jankovića (Institut za burgere), Ivana Pažanina ( Chef’s Burger by Ivan Pažanin), Marija Mihelja (El Toro) i Nenada Komesa (The Meat) te perspektivnog grill majstora i blogera Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard), čiji burgeri nose originalne nazive, moći će se kušati i sočni burgeri iz Zadra s kapitalcem Blackijem (Picnic), Novog Sada (Toster) i prošlogodišnjeg pobjednika iz Dubrovnika (Guloso), koji je ovoga puta inspiraciju pronašao u likovima Marina Držića.

Smash burgeri, nove slastice, orginalni kokteli i fina vina

S nama je premijerno i koncept 4Burgers sa smash burgerima, a stiže nam i otočna skupina Plavica sa Cresa. Za istančana nepca koja preferiraju biljne okuse pobrinut će se debitanti Beg’s Plant Based, a s biljnim, ali i mesnim okusima koketira Flying Pig s otoka Hvara.

No, još mi premijera imamo - Doomsday razna iznenađenja sprema, o kojima još nitko pojma nema. Uz rashlađena pića, originalne koktele i fina vina dobra zabava je zajamčena, a imamo i jokera - Roberta Hromalića s novom slasticom - ice cream pie. 

Ulaz na Zagreb Burger Festival je besplatan, a slasne delicije upotpunit će i odlična glazba naših DJ’a. Gdje to leti Flying Pig i koje su tajne za pripremu slasnih burgera?  Svratite i otkrijte, jer Zagreb Burger Festival postao je sinonim za dobru zabavu i prvoklasne burgere, dobrodošli! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.