Najave 20. lipnja 2020.

Posjetili smo Gastro Music Fest i uživali u specijalitetima Marina Medaka

1/6
foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Tople ljetne večeri, zabavna druženja nakon posla, ručkovi u parkovima, terase, kokteli, dobra klopa, ekipa i veselo druženje, sve to donosi ti Gastro Music festival na Zrinjevcu...

Četvrtu godinu za redom u najljepšem gradskom parku Zrinjevcu otvoren je „GASTRO MUSIC by Staropramen“. Ove će godine on trajati od 19. do 28. lipnja, a u prirodnom ambijentu i u skladu sa svim epidemiološkim mjerama donosi ti specifičnu gastronomsku priču i drugačiji te bogati doživljaj novih okusa.

 | Author: Gastro Music foto: Gastro Music

U cvjetno uređenoj gradskoj oazi tako pronaći možeš ponajbolje ugostitelje, slastičarnice i bistroe poput El Tora, RougeMarina, Timea, Kofera, Amelie, American Dollar bara, Panija, Rakijarnice, Tipsya i Beera bara koji priređuju raznovrsne specijalitete s izraženim autorskim pristupom.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Odličan početak vikenda

Na jučerašnjem otvorenju, na pivi, sjajnoj hrani i druženju, nas je ugostila ekipa iz Staropramen Food Trucka gdje su nas dočekali RougeMarin specijaliteti s potpisom Marina Medaka.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Sve njihove specijalitete uz Staropramen 0.3L možeš dobiti za 50 kuna, a izdvojeno jest puller pork ili sporo pečena svinjetina u brioche pecivu, cornslaw, kiseli krastavci, crveni umak i ljubičasti luk, grillani janjeći tortilja wrap sa sporo pečenom janjetinom te juneći ražnjići s limunskom travom, cous cous salatom s krastavcima, rajčicama i rotkvicama te dresingom od vrhnja i Grana Padano sira.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Iako je naše druženje na kratko zaustavila kiša, večer se nastavila u veselom tonu, a upotpunio ju je svojim nastupom i Vlaho Arbulić.

Prva večer Gastro Music Festivala tako je iza nas, a ti se svakako pobrini da zapratiš i njihovu službenu Facebook stranicu gdje ćeš moći saznati sve najnovije vijesti vezane uz Gastro Music by Staropramen.

 | Author: Marijana Zlomislić foto: Marijana Zlomislić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.